Singer Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 andjelika je doktor i apelujem da se izuzme iz nabrojane grupe nemača pojma
ljakse Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Da ne grešimo dušu, baba je ozbiljna jebačkinja, osim što ti za svaki njen recept treba 500 baka + troškovi za više avionskih karata, i što ima taj neki 1 ocd u kujni. Ovo troje bi wall i Milogled pokidali u kuhinji.
morgana Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 baba je vrhunski hotelski kuvar ali je u praksi neupotrebljiva. i ne mogu da je gledam kako gnjeci i mulja svaki komadic repromaterijala koji joj dodje pod ruku. sad znam zasto ne idem u skupe hotele da jedem -_-
gospa buba Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 (edited) ma bre andjelka. ali ona definitivno jeste visha klasa. chak i sa tim prepipavanjem mislim da smo je vec panjkali u tom smislu. Edited March 18, 2015 by gospa buba
duda Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 aaa, znam ovu likušu ona definitivno više odbaci sirovina, nego što ih ostane u jelu
gospa buba Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 aaa, znam ovu likušu ona definitivno više odbaci sirovina, nego što ih ostane u jelu to nije zanas paore, nego za neke fine. al ne smem o tome ^_^
duda Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 (edited) to nije zanas paore, nego za neke fine. al ne smem o tome ^_^ da al' šalu na stranu ja ne volim da vidim bacanje hrane i zato me ona jako nervira pravi ona neka čuda od čokolade u kojima ima celih 56.2 grama, al' zato kilo ostane za bacanje Edited March 18, 2015 by dùda
gospa buba Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 da al' šalu na stranu ja ne volim da vidim bacanje hrane i zato me ona jako nervira pravi ona neka čuda od čokolade u kojima ima celih 56.2 grama, al' zato kilo ostane za bacanje +200 takodje. sve ima da se izede -_-
ljakse Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 kakvo crno bacanje kod pedantnih holanđana, obavezno se naglasi da se belance/okrajak paprike/pola starog hleba upotrebi za drugo jelo
garcia Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 ma bre andjelka. ali ona definitivno jeste visha klasa. chak i sa tim prepipavanjem mislim da smo je vec panjkali u tom smislu. najveći smarač na TV-u... evah.
nisam ja Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 lorejn nek nešto folira, a dona nek zavodi i uzdiše.
Frile Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 aaa, znam ovu likušu ona definitivno više odbaci sirovina, nego što ih ostane u jelu ... a onome što ostane tri puta iscedi dušu i dovede do neprepoznatljivosti Ona je slika kako štreber zamišlja haute cuisine. Ne odaje mi ukus nekog ko uživa u jedenju i kuvanju.
darling Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 ne znam koji je netelevizicniji kuvar turcin, bradati il celavi. mrtva trka.
pacey defender Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 ne znam koji je netelevizicniji kuvar turcin, bradati il celavi. mrtva trka. onaj ćelavi je imao neki vizuelno super recept sa krunom od jagnjećih kotleta, tako nešto. nisam se upuštao u analizu sadržaja, samo sam bio u fazonu, ovo izgleda straobalno. super je kao ideja, kapiram da nije mnogo teško.
Recommended Posts