Jump to content

Bad Music koncerti

Featured Replies

• Author

Već je bio on ponegde, ali upravo je problem što ne možemo ako je post-ponoćni šou :cry:

Isto kao i za ws-a, realno sam mogao da vam nađem šemu da dođete (znam vrhunsku bejbisiterku). Naknadna pamet, znam, ali znajte sada i za ubuduće :)

Ovo sa banom mi je dibidus qrac. Jel Toni ovde vedri i oblači? Ne pratim tu scenu ni forum kao pre, ali ako je kali dobila ban zbog rl sranja, jel možda bilo normalno da mene neko pita, a ne da banujete momentalno? Mislim, nisam ja plahovita Vasilisa, pa da se odlepim na te stvari + da ga jebem ako više niko pojma nema ko stoji iza BMFBP nika. Hoću reći postadoh poznat ????

• Author

Nisam stigao da čujem. Siguran sam da je ŽS dobro to napravio. ŽS je velika pomoć mojem mlaćenju prazne slame :)

Nego, kao i na the Gories moći će da se puši u sali, pivo će biti hladno i jeftinije nego na drugim koncertima u dob-u i za dan-dva izbacim cene.

Svi sa spiska biće legitimisani na ulazu da ne bude opet preprodaje mesta na spisku, neće biti šetkanja unutra-napolje-unutra, dob će za svoje goste dobiti besplatne karte, a koncert će početi na vreme. Biće pun qrac mrča (samo na moju adresu sutra stiže paket od 18kg), a i oni u avion nose jednu ogromnu torbu sa ostatkom istog.

• Author

Još jedna poslednja Rocka-Rolla Outta Controlla u Bifeu Čilton! Još jedna (poslednja) šansa da se pojavi Vasa ;)

Petak, 5. jun od 20:00, pa do sutra!!

FB

• Author

Petak Čilton!!

• Author

Posveta punk herojima The Dicks + Black Flag!!

• Author
Ko će da otvori koncert znaće se tek 5 minuta pre početka bacanjem novčića. Stoga satnica za četvrtak veče izgleda ovako:

21:00 - prvi gostujući bend

21:30 - drugi gostujući bend

22:15 - Mudhoney

satnica  :)  :thumbsup:

inače, repetitor mora biti pre(d) mudhoney, ne mora se baca novčić... :fantom:

• Author

pa nisam sad siguran da si razumeo, novčićem će se izabrati ko svira prvi, od 21:00 repetitor ili 3some.

Ma jesam,nego prizeljkujem repetitor da svira drugi...

• Author

Aha. O tone će odlučiti kovanica ;)

• Author

• Author

Petak u Čiltu!!