Jump to content
IGNORED

Fargo

Lrd

Recommended Posts

• 2 months later...
Posted

Završio konačno 3. sezonu, ne sećam se da sam neku seriju ovako razvukao. Prvi deo prilično dosadan, tek pred kraj je postalo zanimljivo. Nije loše sve u svemu, ali meni osetno lošije od prve dve sezone.

Posted
1 hour ago, mraki said:

Završio konačno 3. sezonu, ne sećam se da sam neku seriju ovako razvukao. Prvi deo prilično dosadan, tek pred kraj je postalo zanimljivo. Nije loše sve u svemu, ali meni osetno lošije od prve dve sezone.

Isti utisak.

• 3 months later...
Posted

"Fargo" Season 4 will take place in 1950 and star Chris Rock.

• 6 months later...
Posted

Ja tek sad ogledao prve dve. Ne znam zasto sam imao otpor da pocnem da gledam. Odlicne su!  Prva savrsena. U drugoj, kako krece masakr da se zahuktava sve vise i vise rupa i nelogicnosti u prici, ali tu je i fucking leteci tanjir od pocetka, pa sve ima dozu nadrealnog. Majstorski uradjeno.

Posted
1 hour ago, chandra said:

Ne znam zasto sam imao otpor da pocnem da gledam (....)

I ja imam nekakav bezrazložni otpor.

Tek zahvaljujući ovom tvom postu sam pogledao o čemu se tu radi i ko su glumci i odmah sam stavio seriju visoko na spisak za gledanje.

Posted
5 minutes ago, Bujodrag said:

I ja imam nekakav bezrazložni otpor.

Tek zahvaljujući ovom tvom postu sam pogledao o čemu se tu radi i ko su glumci i odmah sam stavio seriju visoko na spisak za gledanje.

Nema zapravo nikakve veze sa filmom osim opste atmosfere i brutalnog Coenovsko/Tarantnovskog nasilja koje je toliko preteranano da postaje groteskno.

Muzika u drugoj sezoni fenomenalno uklopljena, I da, glumci su mahom besprekorni. Krecem na trecu sezonu.

Posted
4 minutes ago, chandra said:

Nema zapravo nikakve veze sa filmom ......

To sam skapir'o  ;) 

Posted

Evo, na pola trece sezone - fenomenalno! Ne pamtim da sam nesto bolje gledao od serija.

Posted

Zavrsio. Jos sam u cudu sta sam gledao. U trenutku u kojem se sve od serija sto nije cisto gubljenje vremena i jebanje u mozak zasluzuje pozitivnu ocenu, ovo vraca veru u formu. Cista desetka na skali na kojoj je True Detective 2 & 3 u minusu. 

Vrlo dobar tekst dole. S tim da su refernce na Bulgakova izuzetno brojne. Posebno na pocetku serije. 

https://paintedblindpublishing.com/2017/06/16/v-m-varga-and-the-boy-who-wouldnt-lose-his-temper-fargo-season-3-as-a-fairy-tale/

Posted
On 4.3.2019. at 13:30, chandra said:

Ja tek sad ogledao prve dve. Ne znam zasto sam imao otpor da pocnem da gledam. Odlicne su!  Prva savrsena. U drugoj, kako krece masakr da se zahuktava sve vise i vise rupa i nelogicnosti u prici, ali tu je i fucking leteci tanjir od pocetka, pa sve ima dozu nadrealnog. Majstorski uradjeno.

da li su s02 i s03 povezane likovima, pričom?

Posted
21 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

da li su s02 i s03 povezane likovima, pričom?

Ni najmanje. Izmedju s01 i s02 ima neke slicnosti u formi price, pa je bilo i nategnutih teorija o tome da li su neki likovi povezani, s03 je sasvim za sebe. Iako svaka sezona moze da se gleda nezavisno, mislim da ima smisla gledati ih redom - umetnicki zamah raste s vremenom. 

Posted

Odlična je treća. Možda i najbolja.

Posted

Treća realno ubedljivo najgora. :)