Jeremija Posted August 11, 2021 Posted August 11, 2021 Ja samo Rio Mare i jedem. Ništa, moraćemo da pazimo...
Jeremija Posted August 11, 2021 Posted August 11, 2021 (edited) 27 minutes ago, napadaj said: Solidna je i ona iz Maxija, Premia. Jeste, to je (ako se ne varam) ona u belom pakovanju. Naišao sam na još jednu kvalitetnu vrstu, plava konzerva, a italijanski je proizvodjač, u (skoro) istim pakovanjima (od 3 i 4 u 1) kao Rio Mare, ali sad ne mogu da se setim imena... EDIT: Setio sam se, ova je u pitanju... Edited August 11, 2021 by Jeremija 2
zorglub Posted August 11, 2021 Posted August 11, 2021 1 hour ago, Jeremija said: italijanski je proizvodjač Bio sam ubeđen da sve tuna konzerve dolaze iz Indonezije, Malezije, Vijetnama, tog dela planete.
Jeremija Posted August 11, 2021 Posted August 11, 2021 3 minutes ago, zorglub said: Bio sam ubeđen da sve tuna konzerve dolaze iz Indonezije, Malezije, Vijetnama, tog dela planete. https://www.bell-italia.com/blog/en/food/canned-tuna-the-5-most-popular-italian-brands-worldwide
banatjanin Posted August 11, 2021 Posted August 11, 2021 3 hours ago, Jeremija said: Jeste, to je (ako se ne varam) ona u belom pakovanju. Naišao sam na još jednu kvalitetnu vrstu, plava konzerva, a italijanski je proizvodjač, u (skoro) istim pakovanjima (od 3 i 4 u 1) kao Rio Mare, ali sad ne mogu da se setim imena... EDIT: Setio sam se, ova je u pitanju... Kad su se pojavili kod nas, imali su i pate od tune. Verovatno se nije prodavao, pa su ga brzo povukli. Kakvo je to ludilo bilo, puno ukusa ribe. Iako skupo, vredelo je svaku paru 1
Jumanji Posted August 16, 2021 Posted August 16, 2021 Zapamtite problematicnu seriju, pa proveravajte
banatjanin Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 verovatno nije tehnički neispravno, ali je toliko odvratno da mu je ovde mesto neki panirani oslić iz Maksija, njihov brend. učinilo mi se kvalitetnije od onih fiš fingersa a trebalo mi je nešto za ručak u brzoj brzini pritom, inače volim taj panirani riblji treš (recimo, oni štapići iz Linde su baš dobri), a jedem i ribu u svim oblicima ovo sam ispljunuo i bacio sve. smrdi na riblji leš, na ustajalu ribu, i to mi cela gajba sad bazdi od toga. onaj poh skoren, žilav i tvrd, kad ga zagrizeš lepljiv i zdudan. riba puna vode, kašasta. o-ga-vno!
pop-up Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 https://zelenaucionica.com/ferero-povukao-odredjene-serije-kinder-jaja-iz-prodaje-u-evropi-zbog-sumnje-na-salmonelu/
I*m with the pilots Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 (edited) Po ovome ispadne da maltene ništa ne sme da se podgreva. Šok! Kao neko ko maltene uvek kuva tako da ostane za još jednom, nije mi pak palo na pamet da razmišljam na tu temu jer mi je od malih nogu bilo normalno to podgrevanje svega. https://www.detinjarije.com/koje-namirnice-i-jela-ne-smemo-podgrevati/ (Izvor je emisija na RTS-u) Edited June 5, 2022 by I*m with the pilots 1
beyoncé Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 trebale su mi tortilje za večeru, pa sam svratila u lindu na adi nisam bila u lidlu više od pola godine. osim sladoleda, sve odatle mi je postalo odvratno. sada još više
Recommended Posts