Lezilebovich Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Hvala,odoh da jedem moje neprskane jabuke :)
Lezilebovich Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Ove godine ,tj prosle, ludacki rodile, verovatno to znaci ove nista :(
Đipalo Junuz Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Kod mene prošle godine ič, biće ove godine valjda bolje... Pokušaću da napravim poneku jabuku sa porukom, dobra fora, pa ako uspem pravimo aukciju, sve pare idu u fond +1 :)
Sestre Bronte Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 dobre su i prskane jabuke, ništa im ne fali
halloween Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Kod mene prošle godine ič, biće ove godine valjda bolje... Pokušaću da napravim poneku jabuku sa porukom, dobra fora, pa ako uspem pravimo aukciju, sve pare idu u fond +1 :) Gde imaju da se kupe ti šabloni?
garcia Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 naši askurđeli su jeli neprskane jabuke a verovatno je neko od njih dobacio do četrdesete
salerokada Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Kod mene prošle godine ič, biće ove godine valjda bolje... Pokušaću da napravim poneku jabuku sa porukom, dobra fora, pa ako uspem pravimo aukciju, sve pare idu u fond +1 :)Kako je krenulo sa vremenom velike su sanse da ne bude nista od voca. Krenulo je drvece da pusta izdanke. Jos ima bar mesec dana opasnosti da neki mraz upropasti ceo rod.
Аврам Гојић Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 moji na selu su orezali ranije, ali su se i oprostili od voća unapred.
Đipalo Junuz Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Znam :( Ja već kasnim sa orezivanjem, podivljalo sve od ovog vremena... Uspeću valjda sledećeg vikenda da orežem sve. Neće ovo valjati, jedan ozbiljniji mraz početkom ili sredinom marta bi mogao da obere sve.
halloween Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 što bi se kupovali. odštampaš i isečeš A kako pričvrsti za plod? Treba da bude nešto samolepljivo.
Frile Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Pa to i govorim, ali sto se onda gule ? bem li ga, možda neke voćke mažu voskom na kraju da bi duže trajale pa mora da se guli nevezano od tretmana pre toga @wall ne bi me čudilo da neko nestručno prska i ono voće (povrće) što lično koristi. ljudi rade razne stvari koje im štete, zato što znaju bolje, baš ih briga, ma ti agronomi (lekari, inženjeri) nemaju pojma, sve je to zavera... daj da rknem litru etiola, ne može da škodi!
Sestre Bronte Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 kora se tretira sa premazima koji sprečavaju sušenje i buđanje bitan je i sjaj, da voćka izgleda bolje nosač premaza je vosak, nanosi se ili potapanjem ili prskanjem, u zavisnosti od voćke
Recommended Posts