Jump to content
IGNORED

Neispravna hrana: Alert topic

Tale

Recommended Posts

Posted

Hvala,odoh da jedem moje neprskane jabuke :)

Posted

e pa drugo je kad imaš svoje.

Posted

Ove godine ,tj prosle, ludacki rodile, verovatno to znaci ove nista :(

Posted

Kod mene prošle godine ič, biće ove godine valjda bolje... Pokušaću da napravim poneku jabuku sa porukom, dobra fora, pa ako uspem pravimo aukciju, sve pare idu u fond +1 :)

Posted

dobre su i prskane jabuke, ništa im ne fali

Posted

Kod mene prošle godine ič, biće ove godine valjda bolje... Pokušaću da napravim poneku jabuku sa porukom, dobra fora, pa ako uspem pravimo aukciju, sve pare idu u fond +1 :)

Gde imaju da se kupe ti šabloni?

Posted

što bi se kupovali. odštampaš i isečeš

Posted

naši askurđeli su jeli neprskane jabuke a verovatno je neko od njih dobacio do četrdesete :fantom:

Posted

Kako je krenulo sa vremenom velike su sanse da ne bude nista od voca. Krenulo je drvece da pusta izdanke. Jos ima bar mesec dana opasnosti da neki mraz upropasti ceo rod.
Posted

moji na selu su orezali ranije, ali su se i oprostili od voća unapred.

Posted

Znam :( Ja već kasnim sa orezivanjem, podivljalo sve od ovog vremena... Uspeću valjda sledećeg vikenda da orežem sve. Neće ovo valjati, jedan ozbiljniji mraz početkom ili sredinom marta bi mogao da obere sve.

Posted

što bi se kupovali. odštampaš i isečeš

A kako pričvrsti za plod? Treba da bude nešto samolepljivo.

Posted

Pa to i govorim, ali sto se onda gule ?

bem li ga, možda neke voćke mažu voskom na kraju da bi duže trajale pa mora da se guli

nevezano od tretmana pre toga

@wall

ne bi me čudilo da neko nestručno prska i ono voće (povrće) što lično koristi. ljudi rade razne stvari koje im štete, zato što znaju bolje, baš ih briga, ma ti agronomi (lekari, inženjeri) nemaju pojma, sve je to zavera... daj da rknem litru etiola, ne može da škodi!

Posted

kora se tretira sa premazima koji sprečavaju sušenje i buđanje

bitan je i sjaj, da voćka izgleda bolje

nosač premaza je vosak, nanosi se ili potapanjem ili prskanjem, u zavisnosti od voćke