February 15, 20169 yr Ajdara uvek valja, nemoguće je da je propala. To je Majka Svih Jabuka. Nije propala nego stiže do nas malo prestarela.
February 15, 20169 yr Author Greni Smit sa mirisom i ukusom naftalina (iako oguljene) su razlog za moje podozrenje prema jabukama u poslednjih nekoliko meseci. TT
February 15, 20169 yr Vasudevo, je l bolja Modi ili Pink Lady? Edit. Kožara je alfa ženka medju svim jabukama. Edited February 15, 20169 yr by MayDay
February 15, 20169 yr samo da kazem da se ajdara nekad zvala ajdaho red, pa i da vasa nesto nauci nije njeno zasticeno medjunarodno ime od pocetka je Idared.
February 15, 20169 yr Jonagold je isto super jabuka. Jabuke volimo svi, i stari i deca. To i banane uvek imamo.
February 15, 20169 yr Gulit', nego kako jel ti on sad omiljeni fudbaler, pošto Santrač više nije sa nama?
February 15, 20169 yr Author Ja dobru jabuku, koja u prošlost vraća, pojedem jednom godišnje. Petrovača ubrana mojom rukom sa drveta u kraju. Urbana i neprskana. TT Edited February 15, 20169 yr by Tale