katamaran Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Ovde jedino halapenjo ne spada u ubice. Ne kapiram logiku da je crveni (zreli) halapenjo duplo skuplji od zelenog. Halapenjo su ranije prodavali na kilo?
gospa buba Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Si normalna [emoji38]ol: pa shtaaaa Ovde jedino halapenjo ne spada u ubice. Ne kapiram logiku da je crveni (zreli) halapenjo duplo skuplji od zelenog. Halapenjo su ranije prodavali na kilo? nachi mogu duzmem 3 halapenja ^_^
katamaran Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Jesucenim da ovako na komad izadje 5 puta skuplje.
Frank Pembleton Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Ako je su crvene a koje su žute? Ja video zelene... ....shit has hit the fan...
renne Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Žiti je halapenjo, zeleni habanero, isti takav i crveni, a "grambavi" crveni je karolina
katamaran Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 (edited) Sve si obrnuo :) Halapenjo je zelen i prepoznatljivog oblika. Isti oblik al crvee su zreli halapenjo. Habanera ima raznih boja. Najcesce narandzast al moze i crven... Ako si video zutu duguljastu to je verovatno zlatni kajen. Edit:https://bonnieplants.com/product/golden-cayenne-pepper/ Ima je cak i po nasim pijacama Edited January 19, 2017 by katamaran
renne Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Da, obrnuo, sad vidim. Pišem sa pola mozga. Izinjavam se svima
katamaran Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Sta se izvinjavas zbog prostog permutovanja. Pogresi covek :)
Jeremija Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Pošto mi je Metro na par stotina metara, iskoristio priliku izmedju dva meča da odem u nabavku - elem, ja sam lično uzeo moje omilljene, Amoyov tamni soja sos, i Lee Kum Kee-jev sweet & sour sos. Primetio sam i da su dobili gomilu novih stvari na početku odeljka (za sosove i slične začine), pa ko je zainteresovan...
Frank Pembleton Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Koja kinta? ....shit has hit the fan...
Recommended Posts