Moća Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Renne sklonio sliku :( Sent from my Le X620 using Tapatalk
Zverilla Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 vratih se sa tajlanda - redefinisali su mi shvatanje ljutog pobednik su bile neke skoljke u sosu u restoranu koji nije za turiste. u sosu je bilo bas dosta sitno seckanog cilija, odozgo ima krupno seckan cili, a po njemu plivaju neki minijaturni ciliji koji lice na komadice sargarepe, sto sam shvatio tek nakon treceg-cetvrtog zalogaja, posto mi je suzica kanula :) i onda dodje konobarica i nutka me da uzmem i domaci cili sos uz to, jer je dobar (bio je stvarno ukusan ali takodje pakao pakla)
katamaran Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Nego napravio sam kiselo ljutu supu koja bi redefinisala i njihova shvatanja. Uopste ne kapiram od cega ispade bas toliko ljuta :)
Frank Pembleton Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Nego napravio sam kiselo ljutu supu koja bi redefinisala i njihova shvatanja. Uopste ne kapiram od cega ispade bas toliko ljuta :) To je najgore, ne samo u jelu, kad nešto napraviš do jaja, a onda shvatiš da ne znaš sa sigurnošću da ćeš umeti da ponoviš :(
katamaran Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 Valjda cu uspeti :) Po svemu sudeci stos je da se prvo ljudski zaljuti pa onda krajnje pazljivo dodaje sirce dok se ne nadje sweet spot
katamaran Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 (edited) Stigla mi gomila cili soseva iz Nemacke a za veceru cu verovatno da podgrejem sarmu a posle ponoci post btw u cemu je razlika izmedju flying goose srirache sa crvenom kapicom u odnosu na zelenu? edit: izgleda ljuca http://www.chowhound.com/post/pureeing-myth-sriracha-sauce-983081 Edited January 5, 2017 by katamaran
Frank Pembleton Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Dobar ti bajs katamarane! ....shit has hit the fan...
renne Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 U maxiju crveni halapenjo 29 dinara komad, karolina 30 dinara, habanero 25
gospa buba Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 (edited) videla ja kod fontane josh pre praznika. kolko mi treba za jednu osobu, ako cu neshto u teglu***, sparadajzom? ***teglicu Edited January 19, 2017 by gospa buba
gospa buba Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 pa necu ni da ustanem za jednu -_- ja mislila po 3 od svake ^_^
Recommended Posts