renne Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 U bosni je najveće moguće pakovanje od 5.5 do 6KM, kako gde
fikret selimbašić Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 (edited) U bosni je najveće moguće pakovanje od 5.5 do 6KM, kako gde Ja juče u tuzlanskom bingu kupio pola litra (492 grama) 9 km. DC jeftiniji :) Već sam kazao katamaranu da za soseve traži bosansku vezu. Uzeo sam i henzov barbecue, ništa posebno ali utrošiću ga. Prvi put kupio i odličan ljuti remia mustrad de dijon, četiri i po km 370 grama. Edited September 8, 2016 by fikret selimbašić
Barti66 Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Sasvim lepo jel da? A opet ko voli ljuto može da posluži... Ljuto a drugačije...može i te kako da posluži
renne Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Ja juče u tuzlanskom bingu kupio pola litra (492 grama) 9 km. DC jeftiniji :) Već sam kazao katamaranu da za soseve traži bosansku vezu. Uzeo sam i henzov barbecue, ništa posebno ali utrošiću ga. Prvi put kupio i odličan ljuti remia mustrad de dijon, četiri i po km 370 grama. U komzumu na Merajama 6km
fikret selimbašić Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 U komzumu na Merajama 6km Zahvaljujem na dojavi :) nisam tamo dugo zalazio, zadnji put kad sam tamo uzeo srirachu koštala je takođe 9 km. Mnogo mi dobra, navuko sam se.
katamaran Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Organizovao sam se i za Bosna connection :)
Zverilla Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Meni bi za vikend trebala da stigne manja egzotika ako nije kasno - pitaj ih da ti donesu neku od podvarijanti, mozda ti bude zanimljivo
gospa buba Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 probala konachno onaj madzarski, pishta. pojezija -_-
Frank Pembleton Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 U bosni je najveće moguće pakovanje od 5.5 do 6KM, kako gdeKoliko je to najveće...
banatjanin Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 probala konachno onaj madzarski, pishta. pojezija -_- pišta je keva, eno ga u Rodi za dvestotinak dinara stoji mi u frižideru i srirača i harisa, al' se samo pišta aktivno troši
gospa buba Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 pišta je keva, eno ga u Rodi za dvestotinak dinara stoji mi u frižideru i srirača i harisa, al' se samo pišta aktivno troši taman sam se podsetila kako i zashto je evropsko ljuto drugachije od azijsko ljuto. pojezija i dinamika ^_^
katamaran Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 (edited) ako nije kasno - pitaj ih da ti donesu neku od podvarijanti, mozda ti bude zanimljivo Za ovaj put je kasno jer sam narucio samo srirachu u sto vecim kolicinama :) Huy fong ima samo u Amerrici? Citam sinoc nesto i naletim na nekog Amera sto se jedi sto ne moze da nadje gusku u Americi. btw David Tran je faca :) If you don't like my product, what happened with you? Something wrong. edit: posto dosta forumasa zivi u Nemackoj gde najlakse naci srirachu tamo? Jel ima po megamarketima il mora da se jure specijalizovane radnje? Edited September 9, 2016 by katamaran
renne Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Koliko je to najveće...Ono pola litre, tako nešto
katamaran Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 (edited) Mislim da postoji i 0.7. Bar preko edit: 740ml https://www.amazon.co.uk/Huy-Fong-Sriracha-Chili-Sauce/dp/B000LO40AG/ref=sr_1_3_a_it?ie=UTF8&qid=1473411140&sr=8-3&keywords=sriracha Edited September 9, 2016 by katamaran
yolo Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 ja sam iz HK doneo neku sasvim desetu, proizvodjac je LEE KUM KEE
Recommended Posts