January 19, 20178 yr Ovde jedino halapenjo ne spada u ubice. Ne kapiram logiku da je crveni (zreli) halapenjo duplo skuplji od zelenog. Halapenjo su ranije prodavali na kilo?
January 19, 20178 yr Si normalna [emoji38]ol: pa shtaaaa Ovde jedino halapenjo ne spada u ubice. Ne kapiram logiku da je crveni (zreli) halapenjo duplo skuplji od zelenog. Halapenjo su ranije prodavali na kilo? nachi mogu duzmem 3 halapenja ^_^
January 19, 20178 yr Žiti je halapenjo, zeleni habanero, isti takav i crveni, a "grambavi" crveni je karolina
January 19, 20178 yr Sve si obrnuo :) Halapenjo je zelen i prepoznatljivog oblika. Isti oblik al crvee su zreli halapenjo. Habanera ima raznih boja. Najcesce narandzast al moze i crven... Ako si video zutu duguljastu to je verovatno zlatni kajen. Edit:https://bonnieplants.com/product/golden-cayenne-pepper/ Ima je cak i po nasim pijacama Edited January 19, 20178 yr by katamaran
January 22, 20178 yr Pošto mi je Metro na par stotina metara, iskoristio priliku izmedju dva meča da odem u nabavku - elem, ja sam lično uzeo moje omilljene, Amoyov tamni soja sos, i Lee Kum Kee-jev sweet & sour sos. Primetio sam i da su dobili gomilu novih stvari na početku odeljka (za sosove i slične začine), pa ko je zainteresovan...