Аврам Гојић Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 kad im dodje vreme, u ranu jesen, ima ih, samo treba obici pijacu.
renne Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Ima ih na svim pijacama što reče majstor vasa. Inače starpj cvekli treba oko 70 minuta, treba i malo vode da se podlije
Aineko Posted April 10, 2014 Author Posted April 10, 2014 stavila sam cveklu u rernu. sta ce iz rerne izaci, videcemo.
maheem Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 (edited) super je i stara cvekla. izaberi manje komade i iseci na pljoske i metni na 180 sa muljem u rernu na 40ak minuta (zavisno od debljine cvekle).a eo ti i recepat za simple salatu sa cveklom, krompirom, šargarepom i ostalim "jeftinim" sastojcima: http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=83&view=findpost&p=1754468s tim da koristim cveklu iz tegle (birati krupnije sečenu, da su komadi deblji a ne mrvice ko što znaju da spakuju) Edited April 10, 2014 by maheem
maheem Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 eo vratija se Šime :Dpaprikaš se krčka, još taranu kasnije da smixam i ojha
Aineko Posted April 10, 2014 Author Posted April 10, 2014 super je i stara cvekla. izaberi manje komade i iseci na pljoske i metni na 180 sa muljem u rernu na 40ak minuta (zavisno od debljine cvekle). a eo ti i recepat za simple salatu sa cveklom, krompirom, šargarepom i ostalim "jeftinim" sastojcima: http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=83&view=findpost&p=1754468 s tim da koristim cveklu iz tegle (birati krupnije sečenu, da su komadi deblji a ne mrvice ko što znaju da spakuju) niko nije rekao nista o secenju, ja skuvala celu cveklu ispala je odlicno :) ali jebem ti, 4 dana na ovoj dijeti i malopre se napuni stan dimom (nesto se przilo. ne za mene, of course ) i meni odmah kao da hoce glava da eksplodira od mukusa, pun nos i sve ostalo u glavi sto moze da se napuni+ kijanje+kasljanje+stegnuto grlo+stegnuta, bolna pluca... srecom proslo je brzo kako se i javilo, nakon sat vremena vec sve OK. valjda kad jedem ovako kako jedem ove epizode brze prodju. otkud znam...
Indy Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Imam 1 glupo pitanje - a nemas antihistaminike (tablete/kapsule?)
Aineko Posted April 10, 2014 Author Posted April 10, 2014 Imam 1 glupo pitanje - a nemas antihistaminike (tablete/kapsule?) imam, samo mi je jako los osecaj kad pocne da slabi efekat. imam pumpicu, udahnula dva put kad je ovo krenulo i valjda je i to pomoglo.
Аврам Гојић Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 niko nije rekao nista o secenju, ja skuvala celu cveklu jao izvini cvekla se iseče na debele ploče!
Aineko Posted April 10, 2014 Author Posted April 10, 2014 (edited) sad je kasno... edit: nemoj da mi kazes da je trebalo i da je oljustim? Edited April 10, 2014 by Aineko
Recommended Posts