April 10, 201410 yr Ima ih na svim pijacama što reče majstor vasa. Inače starpj cvekli treba oko 70 minuta, treba i malo vode da se podlije
April 10, 201410 yr super je i stara cvekla. izaberi manje komade i iseci na pljoske i metni na 180 sa muljem u rernu na 40ak minuta (zavisno od debljine cvekle).a eo ti i recepat za simple salatu sa cveklom, krompirom, šargarepom i ostalim "jeftinim" sastojcima: http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=83&view=findpost&p=1754468s tim da koristim cveklu iz tegle (birati krupnije sečenu, da su komadi deblji a ne mrvice ko što znaju da spakuju) Edited April 10, 201410 yr by maheem
April 10, 201410 yr Author super je i stara cvekla. izaberi manje komade i iseci na pljoske i metni na 180 sa muljem u rernu na 40ak minuta (zavisno od debljine cvekle). a eo ti i recepat za simple salatu sa cveklom, krompirom, šargarepom i ostalim "jeftinim" sastojcima: http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=83&view=findpost&p=1754468 s tim da koristim cveklu iz tegle (birati krupnije sečenu, da su komadi deblji a ne mrvice ko što znaju da spakuju) niko nije rekao nista o secenju, ja skuvala celu cveklu ispala je odlicno :) ali jebem ti, 4 dana na ovoj dijeti i malopre se napuni stan dimom (nesto se przilo. ne za mene, of course ) i meni odmah kao da hoce glava da eksplodira od mukusa, pun nos i sve ostalo u glavi sto moze da se napuni+ kijanje+kasljanje+stegnuto grlo+stegnuta, bolna pluca... srecom proslo je brzo kako se i javilo, nakon sat vremena vec sve OK. valjda kad jedem ovako kako jedem ove epizode brze prodju. otkud znam...
April 10, 201410 yr Author Imam 1 glupo pitanje - a nemas antihistaminike (tablete/kapsule?) imam, samo mi je jako los osecaj kad pocne da slabi efekat. imam pumpicu, udahnula dva put kad je ovo krenulo i valjda je i to pomoglo.
April 10, 201410 yr niko nije rekao nista o secenju, ja skuvala celu cveklu jao izvini cvekla se iseče na debele ploče!
April 10, 201410 yr Author sad je kasno... edit: nemoj da mi kazes da je trebalo i da je oljustim? Edited April 10, 201410 yr by Aineko