Jump to content

MLB '14

Featured Replies

Aoki ih je ponovo izvadio. :mad:  Dobro, ovo sada je bila stvar postavljanja, posto je izgleda lose ocenio let lopte u startu. Ono u 6. iningu, ne znam kako je uhvatio, sa saigracem koji je onako blizu njega.

Edited by Miljenko

Istinski mi je muka od SS-a i Nats-a, mogao sam bilo sta manje glupo ciniti no njih gledati.Ostaje mi jedino Baltimor.

Pune baze i svejedno tuki, to je to, tu smo svi!Odjava definitivno.

Kakav glup pocetak doigravanja. Baltimore-Detroit, dobro, jeste da navijam za Tigerse u AL, no ne mogu nista prigovoriti stilu igre Oriolesa. Bullpen je bio katastrofalan, tokom cele godine, i to je sada doslo na naplatu.

Kansas me pomalo nervira, kako talicno dobija meceve(i izbija mi novac).

Washington-San Francisco, posmatram iz neutralnog ugla, te i nemam poseban komentar.

Sta reci za mrske Cardinalse. Ne znam da li ima srecnijeg tima, u istoriji profesionalnog sporta. Sinoc okrenuse 1-6, protiv naboljeg aktivnog startera.

Smor.

Kanzasa sere za sve pare

Dobra zabava u Vašingtonu

Koliko su mi odvratna ekipa Rojalsi,ne mogu da verujem da ne moze niko da ih dobije

Ventura postrada nicim izazvano.Inace, skroz zajebana firma Rojalsi.Mladi, ludi, te podjednako brzi i na obaracu i u defanzivi.Da jebe oca ako nemaju base hit u svakom iningu danas.Jedino sto ce ih Cardsi rutinski pomesti u WS.

Spomenuse sjajnu pricu u vezi  Camden-a, da je delic tribina, jos iz 1930., namenjen iskljucivo klincima " iz kraja " da gledaju za dz, jerbo nisu znali kako da drugacije rese problem klincadije koja se permanentno usunjavala zarad, jetle, gledanja meceva.Valjda nekih 600 mesta ( sto zvuci bas podosta, ne? ).

Neunistivi su.Dovuku te do 9. i onda te izrokaju.

Kakvo busenje vec u prvom! :jerry: Kako je jebeno malo falilo Isikavi za GS.

edit: Nakon nekih brdo meceva, po prvi put da Molina nije starter u plejofu.

Edited by stoutspectacledbold-head

Pu(!), Vong vec prepolovio manjak.

Meni dosta, a oni neka igraju i dalje kada ih nije sramota.

Dobijaju Kardsi, njima ovo sve sprdnja, daju ti 4-5 fore i onda te ugase postupno.

walkoff bunt :)

Da li je bilo ikakve dileme da ce doci trenutak kada ce prof. dr. A.J. Pierzynski da nesto isfolira :D btw Wong :Hail:

Bravo za Giantse. Meni jedan od najsimpatičnijih protiv jednog od najmanje simpatičnih timova u ligi u world series. Možda sam subjektivan protiv Kanzasa zbog kladionice,koliko sam puta pao protiv njih ove postsezone.

Edited by theanswer

Guest
This topic is now closed to further replies.