Miljenko Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 (edited) Aoki ih je ponovo izvadio. Dobro, ovo sada je bila stvar postavljanja, posto je izgleda lose ocenio let lopte u startu. Ono u 6. iningu, ne znam kako je uhvatio, sa saigracem koji je onako blizu njega. Edited October 3, 2014 by Miljenko Link to comment
stoutspectacledbold-head Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Istinski mi je muka od SS-a i Nats-a, mogao sam bilo sta manje glupo ciniti no njih gledati.Ostaje mi jedino Baltimor. Link to comment
stoutspectacledbold-head Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Pune baze i svejedno tuki, to je to, tu smo svi!Odjava definitivno. Link to comment
Miljenko Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Kakav glup pocetak doigravanja. Baltimore-Detroit, dobro, jeste da navijam za Tigerse u AL, no ne mogu nista prigovoriti stilu igre Oriolesa. Bullpen je bio katastrofalan, tokom cele godine, i to je sada doslo na naplatu. Kansas me pomalo nervira, kako talicno dobija meceve(i izbija mi novac). Washington-San Francisco, posmatram iz neutralnog ugla, te i nemam poseban komentar. Sta reci za mrske Cardinalse. Ne znam da li ima srecnijeg tima, u istoriji profesionalnog sporta. Sinoc okrenuse 1-6, protiv naboljeg aktivnog startera. Smor. Link to comment
theanswer Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Kanzasa sere za sve pare Link to comment
theanswer Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Dobra zabava u Vašingtonu Link to comment
theanswer Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Koliko su mi odvratna ekipa Rojalsi,ne mogu da verujem da ne moze niko da ih dobije Link to comment
stoutspectacledbold-head Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Ventura postrada nicim izazvano.Inace, skroz zajebana firma Rojalsi.Mladi, ludi, te podjednako brzi i na obaracu i u defanzivi.Da jebe oca ako nemaju base hit u svakom iningu danas.Jedino sto ce ih Cardsi rutinski pomesti u WS. Spomenuse sjajnu pricu u vezi Camden-a, da je delic tribina, jos iz 1930., namenjen iskljucivo klincima " iz kraja " da gledaju za dz, jerbo nisu znali kako da drugacije rese problem klincadije koja se permanentno usunjavala zarad, jetle, gledanja meceva.Valjda nekih 600 mesta ( sto zvuci bas podosta, ne? ). Link to comment
stoutspectacledbold-head Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Neunistivi su.Dovuku te do 9. i onda te izrokaju. Link to comment
stoutspectacledbold-head Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 (edited) Kakvo busenje vec u prvom! Kako je jebeno malo falilo Isikavi za GS. edit: Nakon nekih brdo meceva, po prvi put da Molina nije starter u plejofu. Edited October 14, 2014 by stoutspectacledbold-head Link to comment
stoutspectacledbold-head Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Pu(!), Vong vec prepolovio manjak. Link to comment
stoutspectacledbold-head Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Meni dosta, a oni neka igraju i dalje kada ih nije sramota. Dobijaju Kardsi, njima ovo sve sprdnja, daju ti 4-5 fore i onda te ugase postupno. Link to comment
Teixeira Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Da li je bilo ikakve dileme da ce doci trenutak kada ce prof. dr. A.J. Pierzynski da nesto isfolira :D btw Wong Link to comment
theanswer Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 (edited) Bravo za Giantse. Meni jedan od najsimpatičnijih protiv jednog od najmanje simpatičnih timova u ligi u world series. Možda sam subjektivan protiv Kanzasa zbog kladionice,koliko sam puta pao protiv njih ove postsezone. Edited October 17, 2014 by theanswer Link to comment
Recommended Posts