March 26, 201411 yr Ovo mi je najtužnije što sam pročitao od jutros. :( Meni savrseno razumljivo. Kravata je samo deo kostima koji nosis dok igras odredjenu ulogu. Mislim da bih bio 20% efikasniji da mogu da nosim odelo na poslu.
March 26, 201411 yr Ovo mi je najtužnije što sam pročitao od jutros. :( tužno bi bilo da poveruje da je čovek sa kravatom. ovako je sve u redu, mada sam malo strahovala našta liči skriven iza kravate. hamlet anoreksija.
March 26, 201411 yr tužno bi bilo da poveruje da je čovek sa kravatom. ovako je sve u redu, mada sam malo strahovala našta liči skriven iza kravate. hamlet anoreksija debeli bradonja.
March 26, 201411 yr samo da kažem da volim kravate. +1 problem je što se nose samo uz košulje sa kragnom u kojima ja izgledam kao hitlerov vojnik.
March 26, 201411 yr Ti bi bolje izgledala sa dva otkopčana dugmeta na košulji i u sakou. tek sako ne dolazi u obzir. imam prirodno izvajana ramena, pa u sakou malo parim na hokejaša.
March 26, 201411 yr Author ne znam, sad mi glupo da izdvojim 20% na kojih se nisam smejala u kraljičinim postovima. pokidala sam što sam vratila qm