Alphons Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Ovo mi je najtužnije što sam pročitao od jutros. :( Meni savrseno razumljivo. Kravata je samo deo kostima koji nosis dok igras odredjenu ulogu. Mislim da bih bio 20% efikasniji da mogu da nosim odelo na poslu.
pt 2.0 Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Ovo mi je najtužnije što sam pročitao od jutros. :( tužno bi bilo da poveruje da je čovek sa kravatom. ovako je sve u redu, mada sam malo strahovala našta liči skriven iza kravate. hamlet anoreksija.
Hamlet Strašni Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 tužno bi bilo da poveruje da je čovek sa kravatom. ovako je sve u redu, mada sam malo strahovala našta liči skriven iza kravate. hamlet anoreksija debeli bradonja.
slepa živana Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 samo da kažem da volim kravate. +1 problem je što se nose samo uz košulje sa kragnom u kojima ja izgledam kao hitlerov vojnik.
Hamlet Strašni Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Ti bi bolje izgledala sa dva otkopčana dugmeta na košulji i u sakou.
slepa živana Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Ti bi bolje izgledala sa dva otkopčana dugmeta na košulji i u sakou. tek sako ne dolazi u obzir. imam prirodno izvajana ramena, pa u sakou malo parim na hokejaša.
Hamlet Strašni Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 A posle gde JA gledam... čekala si 3 nedelje da mi vratiš...
kgmr Posted March 26, 2014 Author Posted March 26, 2014 ne znam, sad mi glupo da izdvojim 20% na kojih se nisam smejala u kraljičinim postovima. pokidala sam što sam vratila qm
kud u maglu Simoviću Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 prave korporacije ništa ne prepuštaju slučaju
Recommended Posts