James Marshall Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 I to iz vizure 2018. Mislim, predstavljeni su kao ne znam ti kakva moderna familija, djeci dopuštaju da se udaju za koga hoće, žene ćućore i drže ćaleta u blaženom neznanju, "zabranjena ljubav" je jer je neko oženjen... Baš me zanima hoće li biti Milutina i njegovog braka sa Simonidom, kako li će to biti predstavljeno.
gospa buba Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 pa kako ce biti predatavljeno? kako god, to nije istina i blate nash narod. ako predochish istorijski izvor, pa jel moramo pred neprijatelje da iznosimo bash sve? [emoji38]sent from bubamoto
Lord Protector Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 13 minutes ago, Borislav said: "Amaterizam, nebriga i neznanje" svakako stoje, tu se potpuno slažemo. To sam i sam napisao već posle one novogodišnje "pilot" epizode. Ipak, mislim da ne treba odbaciti ni uticaj same, izuzetno osetljive, nacionalne tematike i želju da se publici srpski narod predstavi onako kako bi najveći deo želeo da ga vidi. Ukoliko se naša predstava o sebi negde ne poklapa sa činjenicama - tim gore po činjenice. Mislim da je ekipa koja je napravila seriju nesposobna da podilazi običnom puku. Da su to imali na umu napravili bi prosečnu seriju, ovo je ispod svakog proseka i kriterijuma.
Borislav Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Podilazili su običnom puku - u okviru sopstvenih mogućnosti.
MocaVukotic Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 gordan mihić, povodom scene zamonašenja: "Stvarno? Nisam to primetio. Pa dobro, nije smak sveta. Nadam se da nam to niko neće zameriti i to se dešava. Ovo je visoko profesionalno urađena serija", kaže Mihić.
Bujodrag Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Koliko ljudi učestvuje u snimanju takve scene? I niko da primeti? Profesionalno, zaista. Profesionalni slepci.
Sludge Factory Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 54 minutes ago, James Marshall said: I to iz vizure 2018. Mislim, predstavljeni su kao ne znam ti kakva moderna familija, djeci dopuštaju da se udaju za koga hoće, žene ćućore i drže ćaleta u blaženom neznanju, "zabranjena ljubav" je jer je neko oženjen... Tako reci 1 Crni Gruja 2.0
Lord Protector Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 (edited) 13 minutes ago, Sludge Factory said: Tako reci 1 Crni Gruja 2.0 Crni Gruja je komedija, elementi modernosti su ubačeni namerno, u Nemanjićima je modernost tu zato što scenarista ne ume da izađe iz sadašnjosti i prikaže srednji vek i tadašnje međuljudske odnose. U Crnom Gruji bar ima prikazane arhaičnosti toga doba, u Nemanjićima nema ni toga. Edited February 27, 2018 by slow
Sludge Factory Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Pa to i htedoh reci. Nemanjici ispadose komedija, sprdnja.
gospa buba Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 (edited) 32 minutes ago, Bujodrag said: Koliko ljudi učestvuje u snimanju takve scene? I niko da primeti? Profesionalno, zaista. Profesionalni slepci. nije problem shto su slepci, problem je koliki su slepci, buduci da je problem nivoa koja reka teche ispod savskog mosta pa njih je sam bog kaznio drushtvenim mrezama, ne samo da ih poreski obveznici cimaju po ceo dan, nego oni i odgovaraju, uvereni da se ima shta odgovoriti :( a onda odgovori nivoa zabole me . pa naravno da ga zabole, pare uzeo. Edited February 27, 2018 by gospa buba
Arkadija Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Danas sam čitala da ta freska sigurno nije Sveti Sava, jer nikada nije prikazan ni na jednoj fresci sa podignutom rukom.
James Marshall Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Ma gdje nije, pa zna se i odakle je, iz Crne Reke. Niko drugi nije oslikavan ovako do njih dvojice, episkop i monah
James Marshall Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Mislim, ovo je druga slika, eli evo ove iz serije, čak se i slova vide
Recommended Posts