giuseppe Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Ako skrate bogomoljenje u rupi, čitali su forum!
gospa buba Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 auu. dobar kostim. narator malo da se vrati u realnost i pravac history. boring braco i sestre, boring. chak ni zvona ni praporci. jedino shto moramo da utvrdimo ocel bir golijeh zena ili je veliki zupan zabranjivao gole zene evo sad je urupi bash je uzbudljivo -_- sent from bubamoto
James Marshall Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 1 minute ago, giuseppe said: Ako skrate bogomoljenje u rupi, čitali su forum! jebemumater, izgledalo je dosadnije kad sam gledao prvi put valjda sad pristupam sa stanovišta "so bad it's good" pa uživam u ovim glupostima
James Marshall Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Just now, Niveamen said: Pa ovo je ista epizoda od Nove Godine ? verzija 2, re-edit
gospa buba Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 ako se pokaze da se svidja narodu, mogu stalno da je ponavljaju [emoji38]sent from bubamoto
hefaca Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Svaku epizodu da dadnu na sud javnosti. Kad bijase narod reko svoje, u montazu ponovo poslase i tako 12 meseci, 12 epizoda... Nacionalni znacaj zahtevase toj.
gospa buba Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 mislim i ja da je tako najbolje. pa iz vishe iteracija da konvergiramo ka finalnom obliku i sadrzaju ove pite [emoji3] jao teksta jao gospodaru, chim sam te video odma sam te ugledao... gospodar je izgleda zabranio i cele zene. srbijo, jedi govna -_- sent from bubamoto
James Marshall Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Zadržali su comic relief guya Sultanovića
gospa buba Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 evo djece hvala gospodu. snasha igra sebe iz mog rodjaka sa sela sent from bubamoto
gospa buba Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 molim da se notira da ja tu vashu prethodnu verziju nisam gledala, potpuno sam nova i neochekivana sent from bubamoto
Recommended Posts