February 17, 20187 yr auu. dobar kostim. narator malo da se vrati u realnost i pravac history. boring braco i sestre, boring. chak ni zvona ni praporci. jedino shto moramo da utvrdimo ocel bir golijeh zena ili je veliki zupan zabranjivao gole zene evo sad je urupi bash je uzbudljivo -_- sent from bubamoto
February 17, 20187 yr 1 minute ago, giuseppe said: Ako skrate bogomoljenje u rupi, čitali su forum! jebemumater, izgledalo je dosadnije kad sam gledao prvi put valjda sad pristupam sa stanovišta "so bad it's good" pa uživam u ovim glupostima
February 17, 20187 yr Just now, Niveamen said: Pa ovo je ista epizoda od Nove Godine ? verzija 2, re-edit
February 17, 20187 yr ako se pokaze da se svidja narodu, mogu stalno da je ponavljaju [emoji38]sent from bubamoto
February 17, 20187 yr Svaku epizodu da dadnu na sud javnosti. Kad bijase narod reko svoje, u montazu ponovo poslase i tako 12 meseci, 12 epizoda... Nacionalni znacaj zahtevase toj.
February 17, 20187 yr mislim i ja da je tako najbolje. pa iz vishe iteracija da konvergiramo ka finalnom obliku i sadrzaju ove pite [emoji3] jao teksta jao gospodaru, chim sam te video odma sam te ugledao... gospodar je izgleda zabranio i cele zene. srbijo, jedi govna -_- sent from bubamoto
February 17, 20187 yr evo djece hvala gospodu. snasha igra sebe iz mog rodjaka sa sela sent from bubamoto
February 17, 20187 yr molim da se notira da ja tu vashu prethodnu verziju nisam gledala, potpuno sam nova i neochekivana sent from bubamoto