Jump to content

The Nemanjićs

Featured Replies

Krivo je moreTviter

Jel ima taj intervju u Novostima onlajn?

...shiit has hit the fan....

haiku haiku jebem li ti maiku

ove drtine s rts ko da je neko iz 1995 teleportovo u 2018 pa su ko oni likovi što se probude iz kome posle par dekada i sve im nenormalno jer jbt kakvi su ovo interneti socijalne mreže mobilni kako bre ova zbrzana ruljetina prekraja društvo za dan a pojedince vozdiže u divove i sabija u patuljke u sekundi  i svi znaju sve i stalno se dešava sve i nikad se ne dešava ništa :fantom:

12 minutes ago, Hella said:

ove drtine s rts ko da je neko iz 1995 teleportovo u 2018 pa su ko oni likovi što se probude iz kome posle par dekada i sve im nenormalno jer jbt kakvi su ovo interneti socijalne mreže mobilni kako bre ova zbrzana ruljetina prekraja društvo za dan a pojedince vozdiže u divove i sabija u patuljke u sekundi  i svi znaju sve i stalno se dešava sve i nikad se ne dešava ništa :fantom:

To se možda kotebe na selu teleportuje kroz vreme. Mi ovde koristimo vremeplov.

Da su snimili miniseriju od 3-4 epizode o međuljudskim odnosima u RTS-u, ljudima koji im rade tviter nalog, i kako je u ril-tajmu prošlo emitovanje prve epizode Nemanjića i reakcije na nju unutar RTS-a, to bi bila drama za 2 koplja bolja nego ovo o čemu pišemo ovde.

Isto mi palo na pamet sinoć. Šteta je da se ne iskoristi tako dobar materijal

Pa to se trazi... Rijaliti za obrazovane...

29 minutes ago, hefaca said:

Pa to se trazi... Rijaliti za obrazovane...

za one druge tu su bjeline pomije

Dakle, mora da bude produkcijski na holivudskom nivou, umetnički u rangu crnog talasa ili barem da ispunjava Ajantove poetske standarde, informativno da parira starim BBC dokumentarcima .

jok. mora da ne bude njesra. ili makar da bude upakovano tako da se ne vidi da je ekipa doshla samo da na brzaka api kintu na nacionalnu stvar -_-

sent from bubamoto

Pa vise su apili na UMO, psi laju i PET... Svaka po milion. 

Kostimi: svako neka ponese od kuce.

Statisti: barmen u kaficu (neko mora da otkljuca jbg)

A da, nije od nacionalnog znacaja

nemanjici nisu od naci znachaja?

sent from bubamoto

41 minutes ago, gospa buba said:

jok. mora da ne bude njesra. ili makar da bude upakovano tako da se ne vidi da je ekipa doshla samo da na brzaka api kintu na nacionalnu stvar -_-

sent from bubamoto

Ma jasno, nego, nisam ja za serije i filmove, meni su dobri ako su zabavni a razlozi za zabavnost mogu biti razni, ne pravim pitanje :D 

Nisam ni one Senke još odgledao do kraja.

13 minutes ago, gospa buba said:

nemanjici nisu od naci znachaja?

sent from bubamoto

Ne kao UMO