Bujodrag Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 U, jbt, ja mislio to neka ironična sprdnja a ono real thing
hefaca Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 25 minutes ago, MocaVukotic said: pa.... ako izuzmemo činjenicu da je sad kasno, jer pare su već potrošene, ovo je odličan potez javnog servisa, ovaj pokušaj demidž kontrola. pokazuje da ipak može javnost da utiče kod ovako blatantnih promašaja, da ne može baš svako sranje da im prođe. možda jednom i budu javni servis. Gde je ta javnost inace? A da... UMO su docekani kao konacno nesto novo, dobro... A programski savet se pridruzio necemu sto je jako popularno... Ne pamtim da se o necemu svi slazu... Ko onomad kad je zuta Olja pravila emisiju kraju Haga i o odgovornosti Srbije. Da sam Bujke, oma bi platio tri sezone za gospodina Nemanjica. A javnos nek krene na prave ljude i stvari.
kud u maglu Simoviću Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 +1 zašto samo tijanić da mazne lovu, može i bujke. sve je to ninova škola
MocaVukotic Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 ovaj... čitam intervju sa bujoševićem u današnjim novostima, kaže to (negativnu kampanju) je sve otpočelo nekoliko ljudi iz branše koji imaju neraščišćene račune sa RTS-om bla bla bla... vučić i vlada mnogo pomažu bla bla bla.... koštalo je sve ako ne grešim oko 3 miliona eura (jutros sam čitao al eto pojeden mi mozak). druga sezona već napisana...
gospa buba Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 uvek mogu da ne obracaju paznju na negativnu kampanju. a josh gazda ako ih pomene, shta ih briga. vazno je da se njima svidja i da kaplju parice.sent from bubamoto
Takeshi Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 mogu da kazu da je to umetnicka vizija autora a ne dokumantarac. i u sledecoj sezoni (koje nece biti) likovima stave smartfone u ruke.
Marvin (Paranoid Android) Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 Da su snimili miniseriju od 3-4 epizode o međuljudskim odnosima u RTS-u, ljudima koji im rade tviter nalog, i kako je u ril-tajmu prošlo emitovanje prve epizode Nemanjića i reakcije na nju unutar RTS-a, to bi bila drama za 2 koplja bolja nego ovo o čemu pišemo ovde.
hefaca Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 Dok su na evropskim dvorovima slali goluba pismonosu, mi smo imali smartfone.
gospa buba Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 "... okani se sine chetovanja"sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 1 Bujke, zgrožen kampanjom, faje ostavku .Enter Miki Mihajlović......shiit has hit the fan....
James Marshall Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 Jebote, mitsko biće tviteraši opet udara. Šta bi bilo da taj tviter zaista ima neku moć i prođu ovdje kod nas.
Recommended Posts