SDSG Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 1 hour ago, gone fishing said: ih pa onda bi im trebala cela sezona samo da se bave nemanjom - tako su i got pljuvali u prve dve sezone ljubitelji knjiga, te nije bilo ovog lika ili ne odgovara sled događaja kao u knjizi, te jadno urađene bitke, tj praktično odsustvo istih itd da bi serija dostigla vrhunac u 5 i 6 sezoni kada sus cenaristi irežiseri stekli iskustva i dobili nove ideje (i gomilu para ) za taj svet iz fantazije - tako će i nemanjići napredovati ako im se da vremena za više od jedne sezone... Pa tu se vidi koliko scenarista pojma nema, na scenu ropstva je potrosio onoliko vremena,a neke bitnije stvari izostavlja. Par minuta gledamo kako se moli i nista vise. Da je bar ubacena neka scena kad Manojlo saznaje za to ropstvo ili da se bar neko brine gde je, ne on razvlaci pricu i onda ga spasava grana, a tek je smejurija kako ga pronalaze, kao e gospodaru super tu ste pohvatao Manojlo ove sto Vas zatvorio al jbg mi zaboravili da dodjemo po vas. A i sam njegov dolazak kid brace je smejurija teska, zamisli da ti neko u srednjem veku doseta do kapije i pokuca na istu.Opet da se osvrnemo na film Banovic Strahinja tu je ona scena kad Strahinja dolazi kod Jug Bogdana, gde se strazarima izdaje naredba da rogom javljaju u grad da dolazi neko vazan. Dakle eto to su mogli da iskoriste i ne bi mnogo pogresili.Ovako kao postar kad donosi penziju. To nema nikakve veze sa budzetom, vec cisto neznanje. Onako losu glumu ne moze da opravda mali budzet, kao i scenaristu koji jednu epohu hoce da nagura u par epizoda. Trebao je da izabere jednu licnost oko koje ce se sve vrteti, recimo Stefana Prvovencanog i onda bi ova prva epizoda i preskakanje imalo smisla. Jednostavno previse dogadjaja i omanuli su debelo, a najavljivali su kao neki veliki spektakal.Ajde kostim je dobro odradjen, ali se malo i pretralo u tom minimalizmu, jes da nije bilo svile i kadife, al nije bas ni bila onolika tuga kakvom je predstavise. One vucije i zecije koze malo su preterali. Isreno se nadam da ce da bude kao Ravna gora, jedna sezona i posle ih bude sramota i da spomenu nastavak.
Frank Pembleton Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 A onda je Nemanja nešto pojeo i.... ...shiit has hit the fan....
MocaVukotic Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 ta fotka me podsetila da je, sasvim prigodno, generalni sponzor serije probiotik forte.
Timmy Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Mozda sam previse ocekivao, al mi je ovo bas tuzno. Dovoljno samo sto ovaj glumi Nemanju, da se serija smatra lošom. Pa jebem mu mater, lik je za uloge kakve je do sada imao, a ne da glumi 1 Stefana Nemanju. Najgore mi to preskakanje vaznih detalja iz koga ispade gomila nelogičnosti. Prvo sam mislio da sam nesto preskocio, jer sam bio i na racunaru, pa vratih (deo kad je izašao iz bunara i posle toga), ali nista. Oni ladno ispreskakse i odose dalje... Dubravka me oduševila pojavom u jednom bg restoranu pre godinu dve. Mnogo lepo žena izgleda uživo. Sa ovom ulogom me smorila. Zatim ona deca. Pa jebote... Ovo jedino da se gleda kao parodija, mozda tako bude odlično.
MocaVukotic Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 41 minutes ago, Timmy said: Dovoljno samo sto ovaj glumi Nemanju, da se serija smatra lošom. Pa jebem mu mater, lik je za uloge kakve je do sada imao, a ne da glumi 1 Stefana Nemanju. nisam siguran koliko je do nelevića, u seriji koja se ovde uzima kao najboja i referentna za našu epohu generalno, dakle u vuku karadžiću, nelević je igrao jednog njegoša i to ako se sećam sasvim dobro.
Marvin (Paranoid Android) Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Ja isto nešto nisam dobio utisak da je on kao takav nešto loš, nego bre, ono što su mu dali da izgovara je očajno. Ali meni on uopšte ne izaziva transfer koliko klinci, ili Dubravka.
teacher Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 pa sa ovim scenarijom ni lorens olivije ne bi mogao bolje.
Timmy Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Moj licni utisak je da Nelevic nije ni zašta vise od onog bolesnika sa slike gore. Nek bude i da je samo predrasuda, ali greh mi je sto on glumi Nemanju.
Bright Billy Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 3 hours ago, teacher said: druže, samo kažem da oni sebe nisu smatrali grcima, već rimljanima, a heleni su za njih bili neki tamo pagani. isto kao sto su i stare rimljane dozivljavali kao neke tamo pagane. iskoristio sam termin grci radi lakseg sporazumevanja i mislim da je bilo apsolutno jasno na koga mislim. cepidlacenje samo vodi u konfuziju, jer ako cemo tim putem da krenemo grci ni dan danas svoju zemlju ne zovu grcka nego Ελλάς ili Ελλάδα; pa u tom kontekstu zamisli da ti napises kako si na odmor isao u grcku a ja te na to pitam sta je to grcka...
Bright Billy Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 13 minutes ago, teacher said: pa sa ovim scenarijom ni lorens olivije ne bi mogao bolje. ovde se apsolutno slazemo
Bright Billy Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 15 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said: Ja isto nešto nisam dobio utisak da je on kao takav nešto loš, nego bre, ono što su mu dali da izgovara je očajno. Ali meni on uopšte ne izaziva transfer koliko klinci, ili Dubravka. dubravkin lik je genijalno napisan. pojaviu se zena na svakih 10ak min i bukvalno nam preprica ono sto smo gledali u tih 10ak min koliko je nije bilo...
katamaran Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Izgleda da je u startu neizbezni Bjela bio deo ove price https://www.blic.rs/zabava/vesti/dragan-bjeloglic-nemanjici-kao-igra-prestola/nymh9y5
francuski sobar Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Kod Bijele bi se svi taslačil, letele glave na sve strane a Viktor Stefan Savić bi se drogiro garant.
steins Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 17 minutes ago, katamaran said: Izgleda da je u startu neizbezni Bjela bio deo ove price https://www.blic.rs/zabava/vesti/dragan-bjeloglic-nemanjici-kao-igra-prestola/nymh9y5 yup ali su ga, po svemu sudeći, otpilili iz projekta.
Recommended Posts