Lancia Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Evo jednog filma koji danas nepogrešivo izaziva smeh, a osamdesetih je bio sasvim "realan". da, ali recimo Willow je uspeo da prezivi.
Razzmatazz Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Da. Mislim da mi ni Ekskalibur ne bi danas baš legao najbolje kad bih ga pogledao ponovo.
Turnbull Posted February 27, 2014 Author Posted February 27, 2014 (edited) Ja sam baš voleo Krull kao klinja, a posle sam ga gledao i kad je moj brat bio klinja (pre nekih dvanaestak godina) i opet mi bio dobar. Ne znam, možda ste previše strogi. Ne smem ni da pomislim šta bi Kauboj rek'o, eno ga na temi o Gravitaciji meri ubrzanja krhotina ruske svemirske stanica i proračunava da li su realistična. Edited February 27, 2014 by Syme
kim_philby Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 ekskalibur je i dalje odlican film. ostaje samo zal sto burman nije snimao gospodara umesto gojaznog gika sa ostrva ovci. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Turnbull Posted February 27, 2014 Author Posted February 27, 2014 (edited) Ekskalibur bez daljnjeg izvrstan film, gledam u redovnim razmacima od po godinu-2. Edited February 27, 2014 by Syme
Razzmatazz Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Moraću onda izgleda i ja da ponovim. Nekih se stvari prosto plašim da pogledam ponovo.
kim_philby Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Ekkalibur bez daljnjeg izvrstan film, gledam u redovnim razmacima od po godinu-2. pa zapravo jedan od najznacajnijih filmova u svom zanru. ja sam ga gledao pre par godina ponovo. likovno pismen, vesto vodjen i sa odlicnom, ali ne i pretencioznom, glumackom ekipom. i onda neko pocne da sere da mu oklopi izgledaju plasticno. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Turnbull Posted February 27, 2014 Author Posted February 27, 2014 Pa da, a to je poptuno stilizovan film. Prosto nikakvo preterivanje ne smeta. Mada ona borba kad mladi Artur osvaja onu tvrđavu. :ziga:
Lancia Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 i onda neko pocne da sere da mu oklopi izgledaju plasticno. ovo si izmislio;) odlican je Ekskalibur, vazda bio.
Lancia Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Ekskalibur bez daljnjeg izvrstan film, gledam u redovnim razmacima od po godinu-2. ja tako sa Francuskom vezom.
kim_philby Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 ovo si izmislio;) odlican je Ekskalibur, vazda bio. keve mi. moj drugar krunic krene o tome da sere svaki put a meni dodje da ga zavalim onim maljem kojim vitla dzinovski blondino u konanu. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
kim_philby Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Pa da, a to je poptuno stilizovan film. Prosto nikakvo preterivanje ne smeta. Mada ona borba kad mladi Artur osvaja onu tvrđavu. :ziga: potpuno. a ono kada jasu ka finalnom obracunu a sve cveta od coveka napravi kalajica. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Razzmatazz Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Znam da mi se ovaj stilizovani deo sa Ekskaliburom oduvek sviđao: https://www.youtube.com/watch?v=dOOTKA0aGI0
Turnbull Posted February 27, 2014 Author Posted February 27, 2014 potpuno. a ono kada jasu ka finalnom obracunu a sve cveta od coveka napravi kalajica. Sent from Bender's iPad using Tapatalk :lolol: Ili barem Bokana!
Recommended Posts