Jump to content
IGNORED

Ne možeš ugaziti u isti film dvaput...

Turnbull

Recommended Posts

Posted

Evo jednog filma koji danas nepogrešivo izaziva smeh, a osamdesetih je bio sasvim "realan".

da, ali recimo Willow je uspeo da prezivi.

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

36

• Прслин

19

• ToniAdams

18

• hoffnung

12

Posted

Da. Mislim da mi ni Ekskalibur ne bi danas baš legao najbolje kad bih ga pogledao ponovo.

Posted (edited)

Ja sam baš voleo Krull kao klinja, a posle sam ga gledao i kad je moj brat bio klinja (pre nekih dvanaestak godina) i opet mi bio dobar. Ne znam, možda ste previše strogi. Ne smem ni da pomislim šta bi Kauboj rek'o, eno ga na temi o Gravitaciji meri ubrzanja krhotina ruske svemirske stanica i proračunava da li su realistična.

Edited by Syme
Posted

ekskalibur je i dalje odlican film. ostaje samo zal sto burman nije snimao gospodara umesto gojaznog gika sa ostrva ovci.

Sent from Bender's iPad using Tapatalk

Posted (edited)

Ekskalibur bez daljnjeg izvrstan film, gledam u redovnim razmacima od po godinu-2.

Edited by Syme
Posted

Moraću onda izgleda i ja da ponovim. Nekih se stvari prosto plašim da pogledam ponovo.

Posted

Ekkalibur bez daljnjeg izvrstan film, gledam u redovnim razmacima od po godinu-2.

pa zapravo jedan od najznacajnijih filmova u svom zanru. ja sam ga gledao pre par godina ponovo. likovno pismen, vesto vodjen i sa odlicnom, ali ne i pretencioznom, glumackom ekipom.

i onda neko pocne da sere da mu oklopi izgledaju plasticno.

Posted

Pa da, a to je poptuno stilizovan film. Prosto nikakvo preterivanje ne smeta. Mada ona borba kad mladi Artur osvaja onu tvrđavu. :ziga:

Posted

i onda neko pocne da sere da mu oklopi izgledaju plasticno.

ovo si izmislio;)

odlican je Ekskalibur, vazda bio.

Posted

Ekskalibur bez daljnjeg izvrstan film, gledam u redovnim razmacima od po godinu-2.

ja tako sa Francuskom vezom.

Posted

ovo si izmislio;)

odlican je Ekskalibur, vazda bio.

keve mi. moj drugar krunic krene o tome da sere svaki put a meni dodje da ga zavalim onim maljem kojim vitla dzinovski blondino u konanu.

Posted

Pa da, a to je poptuno stilizovan film. Prosto nikakvo preterivanje ne smeta. Mada ona borba kad mladi Artur osvaja onu tvrđavu. :ziga:

potpuno. a ono kada jasu ka finalnom obracunu a sve cveta od coveka napravi kalajica.

Posted

ja tako sa Francuskom vezom.

I ja!

Posted

potpuno. a ono kada jasu ka finalnom obracunu a sve cveta od coveka napravi kalajica.

:lolol: :lolol: :lolol:

Ili barem Bokana!