Jump to content

Ne možeš ugaziti u isti film dvaput...

Featured Replies

Evo jednog filma koji danas nepogrešivo izaziva smeh, a osamdesetih je bio sasvim "realan".

da, ali recimo Willow je uspeo da prezivi.

Da. Mislim da mi ni Ekskalibur ne bi danas baš legao najbolje kad bih ga pogledao ponovo.

• Author

Ja sam baš voleo Krull kao klinja, a posle sam ga gledao i kad je moj brat bio klinja (pre nekih dvanaestak godina) i opet mi bio dobar. Ne znam, možda ste previše strogi. Ne smem ni da pomislim šta bi Kauboj rek'o, eno ga na temi o Gravitaciji meri ubrzanja krhotina ruske svemirske stanica i proračunava da li su realistična.

Edited by Syme

ekskalibur je i dalje odlican film. ostaje samo zal sto burman nije snimao gospodara umesto gojaznog gika sa ostrva ovci.

Sent from Bender's iPad using Tapatalk

• Author

Ekskalibur bez daljnjeg izvrstan film, gledam u redovnim razmacima od po godinu-2.

Edited by Syme

Moraću onda izgleda i ja da ponovim. Nekih se stvari prosto plašim da pogledam ponovo.

Ekkalibur bez daljnjeg izvrstan film, gledam u redovnim razmacima od po godinu-2.

pa zapravo jedan od najznacajnijih filmova u svom zanru. ja sam ga gledao pre par godina ponovo. likovno pismen, vesto vodjen i sa odlicnom, ali ne i pretencioznom, glumackom ekipom.

i onda neko pocne da sere da mu oklopi izgledaju plasticno.

• Author

Pa da, a to je poptuno stilizovan film. Prosto nikakvo preterivanje ne smeta. Mada ona borba kad mladi Artur osvaja onu tvrđavu. :ziga:

i onda neko pocne da sere da mu oklopi izgledaju plasticno.

ovo si izmislio;)

odlican je Ekskalibur, vazda bio.

Ekskalibur bez daljnjeg izvrstan film, gledam u redovnim razmacima od po godinu-2.

ja tako sa Francuskom vezom.

ovo si izmislio;)

odlican je Ekskalibur, vazda bio.

keve mi. moj drugar krunic krene o tome da sere svaki put a meni dodje da ga zavalim onim maljem kojim vitla dzinovski blondino u konanu.

Pa da, a to je poptuno stilizovan film. Prosto nikakvo preterivanje ne smeta. Mada ona borba kad mladi Artur osvaja onu tvrđavu. :ziga:

potpuno. a ono kada jasu ka finalnom obracunu a sve cveta od coveka napravi kalajica.

• Author

ja tako sa Francuskom vezom.

I ja!

• Author

potpuno. a ono kada jasu ka finalnom obracunu a sve cveta od coveka napravi kalajica.

:lolol: :lolol: :lolol:

Ili barem Bokana!