Sandradjer Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Bila sam u Sintri. Samo Pena palatu obisla i grad. Pena palata je bila sva u magli, izgledalo je kao iz horor filma . Naravno park je bozanstven. Provela sam tamo nekoliko sati. Guzva je u samoj palati bila, ali vredi uci i videti unutrasnjost. Kupila prelepe krpe za kuhinju 2
Sandradjer Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Just now, Milosh76 said: Kakvo je vreme? U sredu oblacno i kisa. Juce i danas suncano i toplo. Sve u svemu poprilicno je ok. Portugalci postavili novogodisnju rasvetu 1
Patty Lee Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 37 minutes ago, Sandradjer said: Kupila prelepe krpe za kuhinju Eto, normalnija si od mene. Ja sam kupila STOLNjAK sa nekim sardinama koje mogu da se vide i po gradu na azujelosima. I gomilu sitnica od plute, bila je u Portu radnja u Ul. Fontainhas gde prodaju SVE na tu foru, vrv ima i u Lisabonu. 1
Milosh76 Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 (edited) Mi smo u Lisabonu kupili zidnu plocicu i sluzi nam da stavimo vrucu serpu 😃 Edited November 10, 2023 by Milosh76 2 3 1
Sandradjer Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 10 hours ago, Patty Lee said: Eto, normalnija si od mene. Ja sam kupila STOLNjAK sa nekim sardinama koje mogu da se vide i po gradu na azujelosima. I gomilu sitnica od plute, bila je u Portu radnja u Ul. Fontainhas gde prodaju SVE na tu foru, vrv ima i u Lisabonu. Hahahaha pa sta mislis kako sam zavrsila sa krpama. Naravno da sam htela stolnjak . Wizz, samo ranac i otpade. Plocica imam 3 komada, donosili mi
x500 Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 Stoljnak mozes da stavis kao sal/maramu kad ulazis u avion. Takodje, mozes da uzmes kesu u dutty-free-shop i da pones sta hoces u avion. Ne prave probleme, misle da si kupila stvari na aerodromu
Patty Lee Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 (edited) 7 hours ago, Sandradjer said: Hahahaha pa sta mislis kako sam zavrsila sa krpama. Naravno da sam htela stolnjak . Wizz, samo ranac i otpade. Plocica imam 3 komada, donosili mi Ne mogu da dođem do sardina (mile mi majstori po kući) ali i ovaj će da posluži: Hoću da kažem, ovo ti je znak da treba i stolnjak da kupiš! Edited November 11, 2023 by Patty Lee 2 2
Popular Post Sandradjer Posted November 11, 2023 Popular Post Posted November 11, 2023 Ostadoh bez stolnjaka. Vidim jeftine karte za Porto pa nisu sve ladje potonule . Kad smo kod ladja. Ovde su se pozdravljali sa Lisabonom Vasco de Gama, Magelan i Sand Rajder 10 1
werbatim Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 (edited) 22 hours ago, Sandradjer said: Portugalci postavili novogodisnju rasvetu Bila je okacena i pre 20ak dana, samo nije bila ukljucena. Jel sad i sija? Edited November 11, 2023 by werbatim
Sandradjer Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 4 minutes ago, werbatim said: Bila je okacena i pre 20ak dana, samo nije bila ukljucena. Jel sad i sija? Ne . Samo tako stoji 1
Sandradjer Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 3 hours ago, precog said: Spremaju se za najezdu bugara Tamo je najezda srba zbog wizzair-a. Ispostovali su nas, znaju da smo navikli 1 1
Recommended Posts