Patty Lee Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 (edited) @goofs E a ja obrnuto, videla sam onog u Riu a za ovaj u Almadi sam bukvalno sad od tebe saznala da postoji. U Parizu nisam nikad bila (blam) Edited September 2, 2023 by Patty Lee
goofs Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 Haha, pa eto Pariz prelep, siguran sam da ima topić koji sve kaže, ja ću samo dodati da niko nikada nije otišao u Pariz da bi video Kip slobode, i to je sve što treba znati o toj verziji tog spomenika 1
Tsai Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 jbt sad sam prvi put cuo za taj spomenik a relativno je blizu ajfelovog tornja
goofs Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 Pa da, samo na kontra-stranu od centra, niko turistički ne ide tamo. Mi smo ga videli zapravo iz voza, jer voz za Diznilend ide tuda (a polazi baš sa stanice kod tornja).
Shan Jan Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 5 hours ago, Tsai said: more tj. okean je leden i u julu i avgustu, bio sam sad mesec i po dana tamo (od kraja juna do pocetka avgusta) jedva sam triput usao u vodu Mozda da se svrne do juga ako se ima vremena? Ja se kupao za 1. maj u Albufeiri, doduse osecaj kao da sam plivao kroz kockice leda. 1
Chika Spale Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 @beyoncé Sto se tice Porta, pored ovog sto su drugi forumasi vec pisali da dodam: - Parque da Quinta da Macieirinha sa jako lepim vidikovcem i pogledom na reku - ceo kraj oko te biblioteke Livraria Lello je lep za obilazak, par trgova, kafica, restorana i crkva sa kulom - sto se tice klope, mi smo dobili preporuku da probamo restoran "O Rápido" ali nismo uspeli da bukiramo, secam se da smo slucajno nabasali na "Cozinha dos Lóios" u centru, rupa u zidu, ima i stolove napolju, bio nam je ok - ako ostajes u Portu duze od par dana, obavezna preporuka da se ode u grad Bragu na severu vozom (sat i nesto udaljen) i poseti Bom Jesus do Monte koji je na UNESCO-voj listi svetske bastine. 1
goofs Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Moze da bude korisno: https://www.metrolisboa.pt/en/buy/ Sad, ja sam bio pre 7-8 godina, ali ako se dobro secam, uzeli smo ovu karticu na koju se dopunjuje kredit, pa smo cepkali sa nje ili pojedinacke karte ili dnevnu ako smo se bas puno vozili. Za Sintru smo uzeli ovu daily ticket Carris/Metro/CP. 1
Nevernik Posted September 28, 2023 Posted September 28, 2023 Air Serbia ubacila i Porto kao destinaciju. Od novembra. 2 1
Eleniko Posted September 28, 2023 Posted September 28, 2023 2 minutes ago, Nevernik said: Air Serbia ubacila i Porto kao destinaciju. Od novembra. opa, idemo na škembiće u porto, onda rentiramo kola i krećemo putem španske galicije - santjago de kompostela, korunja i vigo na najbolje hobotnice u espanji mnogo dobra ruta, mogao bi ponovo - prošlo više od 25 godina od prošlog puta 2
arheolog1981 Posted September 28, 2023 Posted September 28, 2023 42 minutes ago, Nevernik said: Air Serbia ubacila i Porto kao destinaciju. Od novembra. Promo do 10. oktobra 59 eura po smeru za polaske od 10. novembra 2023. do 29. marta. 2024. Ponedeljak i petak letovi
Behemoth Posted September 28, 2023 Posted September 28, 2023 2 hours ago, Eleniko said: opa, idemo na škembiće u porto, onda rentiramo kola i krećemo putem španske galicije - santjago de kompostela, korunja i vigo na najbolje hobotnice u espanji mnogo dobra ruta, mogao bi ponovo - prošlo više od 25 godina od prošlog puta Ufff bas ta ruta mi je na to-do listi. Zvacu te za detalje kad dodje na red. 1
ubibobi Posted September 28, 2023 Posted September 28, 2023 (edited) 2 hours ago, Eleniko said: opa, idemo na škembiće u porto, onda rentiramo kola i krećemo putem španske galicije - santjago de kompostela, korunja i vigo na najbolje hobotnice u espanji mnogo dobra ruta, mogao bi ponovo - prošlo više od 25 godina od prošlog puta Ja sam prošlog novembra obišao rutu Madrid-Porto-Bilbao-San Sebastijan tj. Donostiju kako je baskijci zovu...bilo je fenomenalno ali ispostavilo se da je 10 dana bilo isuviše malo za tu akciju Edited September 28, 2023 by ubibobi 3
ubibobi Posted September 28, 2023 Posted September 28, 2023 Malo sličica iz živopisnog Porta, prelep je 7 2
Popular Post Sandradjer Posted November 9, 2023 Popular Post Posted November 9, 2023 Pozdrav iz San Franciska . @Shan Jan Otpale noge, Bairro Alto je odlican kraj. 8 3
Recommended Posts