Nevernik Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 Wizz Air uvodi Lisabon od leta sledeće godine. 2 1
Nevernik Posted February 14, 2023 Posted February 14, 2023 I AirSerbia uvela Lisabon u ponudu. Od aprila 😎 3
Milosh76 Posted February 14, 2023 Posted February 14, 2023 (edited) Wizzair uvodi liniju za Lisabon od jula.. oko 3 puta jeftinije nego AirSerbia Edited February 14, 2023 by Milosh76
Moonwalker Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 (edited) On 14.2.2023. at 14:50, Milosh76 said: Wizzair uvodi liniju za Lisabon od jula.. oko 3 puta jeftinije nego AirSerbia Koje su cene otrpilike? Na Lisabon mislim. Edit: Videla cene. Sad vidim prvi let tek od 25. jula. Edited February 16, 2023 by Moonwalker
Milosh76 Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 Bio sam u Lisabonu u februaru... odlican termin, samo duva veoma jak vetar. Ali verujem da je u novembru i povoljno i lepo. Jul svakako nije mesec za Lisabon, ako ti je cilj razgledanje grada i okoline 1
Moonwalker Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 (edited) Hvala. Bila sam ja tamo vise puta. Rani septembar uz posao, leto takoreci i predivno je. Pitala sam da znam kako je otputovati iz Beograda jer sam zelela da nekom dragom ko voli da mu "dupe vidi puta" poklonim taj Lisabon za jedan jubilej. Pre nije bilo leta. Edited February 16, 2023 by Moonwalker
Sandradjer Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 On 16. 2. 2023. at 11:02, Milosh76 said: Bio sam u Lisabonu u februaru... odlican termin, samo duva veoma jak vetar. Ali verujem da je u novembru i povoljno i lepo. Jul svakako nije mesec za Lisabon, ako ti je cilj razgledanje grada i okoline Nisam odolela. Kupila kartu, sad cu da vidim sta/kako. Vreme da posluzi 3
Shan Jan Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Uzivaces! Portugalci su najjaci narod na svetu. Obavezno obidji Sintru. 1 1
Patty Lee Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 @Sandradjer Sintru obiđi pod obavezno! Ako ne bude vremena za baš sve zamkove, vidi makar Pena Palace (ima prelep park u podnožju) i probaj nešto od peciva u Piriquiti. I Estoril, blizu je grada, a jako je lepo! 1
Mil@n Posted August 28, 2023 Author Posted August 28, 2023 Evo i ja da kažem da obiđeš Sintru Ipak sam ja otvorio topik i moja je presudna 1 1
Milosh76 Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Sintra pod obavezno I obavezno Lisaboa Card The Libson Card provides free entry to the following attractions: • Jerónimos Monastery / Monasterio de los Jerónimos • Pilar7 Bridge Experience / Experiencia Pilar 7 • LISBOA Story Centre • National Tile Museum / Museo Nacional del Azulejo • National Coach Museum / Museo Nacional de Carruajes • National Ancient Art Museum / Museo Nacional de Arte Antigua • Sintra Mitos e Lendas • Santa Justa Elevator / Ascensor de Santa Justa • Mafra National Palace / Palacio Nacional de Mafra • CARRIS • METRO • CP-Comboios de Portugal • FERTAGUS • National Pantheon / Panteón Nacional • Ajuda National Palace / Palacio Nacional de Ajuda • Chiado Museum - National Museum of Contemporary Art / Museo del Chiado Museo Nacional de Arte Contemporânea • National Ethnology Museum / Museo Nacional de Etnología • National Costume Museum / Museo Nacional del Traje • National Museum of Theatre and Dance / Museo Nacional del Teatro y de Danza • National Archaeology Museum / Museo Nacional de Arqueología • National Music Museum Music / Museo Nacional de la Música • Dr. Anastácio Gonçalves Museum-Residence / Casa-Museo Dr. Anastácio Gonçalves • Republican National Guard Museum / Museo de la Guardia Nacional Republicana • Ceramics Museum - Sacavém / Museo de la Cerámica - Sacavém • Air Museum / Museo del Aire • Batalha Monastery / Monasterio de Batalha • Alcobaça Monastery / Monasterio de Alcobaça • Tomar Convent of Christ / Convento de Cristo - Tomar • Museum of Neo Realism - Vila Franca de Xira / Museo del Neo Realismo - Vila Franca de Xira • Museum of the work Michel Giacometti / Museo del Trabajo Michel Giacometti • Casa da Cerca - Museum of Contemporary Art - Almada / Casa da Cerca - Museu de Arte Contemporanea - Almada • Chapel of the Holy Spirit of the Mareantes - Sesimbra / Capilla del Espíritu Santo de los Mareantes - Sesimbra • Museum of Setúbal - Municipal Gallery / Museo de Setúbal - Galería Municipal • Rua Augusta Arch / Arco da Rua Augusta • Greenhouse / Invernadero Frío • Maritime Museum of Sesimbra / Museo Marítimo de Sesimbra • Museum Tesouro Real • CIRES – Roaz Interpretive Center of the Sado Estuary / CIRES - Centro Interpretativo del Roaz del Estuario del Sado • Royal Treasure Museum / Museu do Tesouro Real The Libson Card also provides discounts on the following attractions: • Dom Fernando II e Glória ship – 20% discount • Biester Palace (Sintra) – 10% discount • Video mapping (Immersivus Lisboa – O Cubo) – 15% discount • SEOTours – 15% discount • Setubal Alive – 10% discount • MAAT - Museum of Art, Architecture, and Technology – 15% discount https://www.getyourguide.com/lisbon-l42/lisboa-card-24h-48h-72h-t225711/ 1 2
Patty Lee Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 A ovde da se jede, Casa da Tia Helena u Alfami: https://www.google.com/search?q=casa+da+tia+helena&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=en&client=safari 1 1
Sandradjer Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 (edited) Hvala vam ljudi. Spavacu samo 4 dana, a poslednji dan imam vise od pola, let mi je uvece u 19h (valjda cu uspeti nesto da vidim) Imam dva meseca da se spremim. Imacu i dobro drustvo u smislu da poznaju grad ali samo pola boravka. Nisam nikad bila u Portugalu, kad odem u Spaniju uvek je nesto prece i sve sam cekala neku posebnu priliku za Lisabon. Evo sad na samo 4-5 dana Edited August 28, 2023 by Sandradjer
Shan Jan Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Ako ti je drustvo musko da te obavezno povedu na neku fudbalsku utakmicu. Ako ti je do toga da vidis kako zivi mladi svet idi na Bairro Alto, puno kafica gde ces sigurno naci nekog zgodnog brazilca 1
Sandradjer Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 18 minutes ago, Shan Jan said: Ako ti je drustvo musko da te obavezno povedu na neku fudbalsku utakmicu. Ako ti je do toga da vidis kako zivi mladi svet idi na Bairro Alto, puno kafica gde ces sigurno naci nekog zgodnog brazilca Zekis me shanejane
Recommended Posts