darling Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 nemojte tako o nama kojima jos nisu uspeli da skinu s racuna zbog tehnickih razloga. nisam stigla ceo dan da se pozabavim time, veceras cu. oprostite.
Frank Pembleton Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Čekajte jel bila prva epizoda? Nije? Ua lopovi! ....shit has hit the fan...
Skyhighatrist Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 (edited) Ja sam suno ciljano $30 na PPal, ne moram da razmišljam do proleća... Edited November 1, 2016 by Skyhighatrist
Zli Gli Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Javite ovde ako nekad bude neka varijanta preko obicnog racuna, da moze da se uplati u banci ili posti. Nemamo svi peja pala i slicno.
gospa buba Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Javite ovde ako nekad bude neka varijanta preko obicnog racuna, da moze da se uplati u banci ili posti. Nemamo svi peja pala i slicno. tako je. za nas seljake i patriote -_-
Remi Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 (edited) Zvalo me iz komercijalne banke i obavestilo da je juče u 18h pokušana naplata sa sajta koji su oni kao banka blokirali. Žena valjda misli da sam neki perverznjak, dala mi savet da nađem neki drugi sajt, što je zvučalo kao savet da se unormalim Tako da plus 1 za ova dva posta iznad. Edited November 2, 2016 by Remi
Remi Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Pa ja juče čekao poruku da mi skinuli novac kad ono sad me zvalo i obavestilo.
Frank Pembleton Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 A još ni prva epizoda nije bila! Perverzni lopovi! ....shit has hit the fan...
gospa buba Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 komercijalna prepoznaj manijake. mislite to tome ^_^
giuseppe Posted November 2, 2016 Author Posted November 2, 2016 Jel sad treba da mi je drago ili nedrago što moja banka daje Peju Palu novaca, i ne pita? kome će još tako dati? gde je kraj? Ima njima da legne jedno trećina od te dve iljade daškomlađarine, dok savladaju sve komercijalne banke. Uplatnica brate, i to u tri primerka, kakav Pal kakvi bakrači...
gospa buba Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 pa meni samo sto ne rekoshe da sam budala i ljanka
Recommended Posts