Кристофер Лумумбо Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 (edited) Već nekoliko dana slušam po 20-30 minuta uzbudilnik i meni tu apsolutno ništa nije smešno niti zanimljivo, to se pogotovo odnosi na segment zvani đet-set. Jutros palo šaljenje sa starletom koja se prostituiše. Pored toga što je tabloidno, opšta mesta, opšte šale, bezveze. Nevezano za đet set, pošalice i seksualne aluzije potpuno neprimerene i izrazito nesmešne. -100 to je vrsta humora u koja meni lezi, jedino oni mogu da me nasmeju, Edited April 3, 2014 by Кристофер Лумумбо
Hella Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 to je vrsta humora u koja meni lezi, jedino oni mogu da me nasmeju, onda daj šansu beniju hilu i lasalviju
Кристофер Лумумбо Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 onda daj šansu beniju hilu i lasalviju dajem
teacher Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 -100 to je vrsta humora u koja meni lezi, jedino oni mogu da me nasmeju, Imam stan da ti iznajmim na Detelinari... Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk 2
Кристофер Лумумбо Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Imam stan da ti iznajmim na Detelinari... Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk 2 u ravnicu idem samo kad moram, roknuo bi se da moram da zivim tamo. nego, kad smo vec kod ravnice, jel ima tamo animoziteta medj regijama i gradovima? tipa suboticani su carevi a ovi iz rume su selje?!
hattori Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 u ravnicu idem samo kad moram, roknuo bi se da moram da zivim tamo. nego, kad smo vec kod ravnice, jel ima tamo animoziteta medj regijama i gradovima? tipa suboticani su carevi a ovi iz rume su selje?! i mi bi se roknuli kad bi morao da zivis ovde.
teacher Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 u ravnicu idem samo kad moram, roknuo bi se da moram da zivim tamo. nego, kad smo vec kod ravnice, jel ima tamo animoziteta medj regijama i gradovima? tipa suboticani su carevi a ovi iz rume su selje?! ne znam, prepuštam tebi da otkriješ sam. pomiri se sa činjenicom da si ti bliže NS-u od mene. u svakom pogledu
ivy Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 mene smorili sa besomucnim ponavljanjem vremena 600puta u emisiji a i one najave sta cemo slusati u narednom satu su leejmm i samo gube vreme..vise ih ne slusam u podcastu vec samo utorkom i cetvrtkom direktno a i to vise zbog muzike
Кристофер Лумумбо Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 (edited) i mi bi se roknuli kad bi morao da zivis ovde. +1 jebote kako ste zli, vidi se da ste ravnicari. @teacher tebe ne racunam u ravnicu nemas taj ravnicarski vajb. zato sam i ono pitao. Edited April 3, 2014 by Кристофер Лумумбо
Aće Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 i mi bi se roknuli kad bi morao da zivis ovde. plus rampa na savi i dunavu.
teacher Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 jebote kako ste zli, vidi se da ste ravnicari. @teacher tebe ne racunam u ravnicu nemas taj ravnicarski vajb. zato sam i ono pitao. realno, jedini pravi ravničari smo ti ovde hattori i ja, dobro i pokojni majstor. neka bude i hella, ali on je više iz pakla. ovo ostalo su sremci i ostali što im treba kila pljuvačke da izgovore rečenicu, jer iz nekog razloga razvlače kad pričaju. pa ti vidi. ti zapravo i ne znaš šta je ravnica.
Recommended Posts