Facundo Orellana Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 Baš sam juče slušao TLP sa Teofilom. Srećom je bio grlatiji, pa Daško nije mogao konstantno da mu upada u reč.
napadaj Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 a u komentarima samo plusevi. jel to zrenjanin? pa oni treba da se drže sporta. Jeste Zrenjanin.Vrlo neprijatno.
Filozof manijak Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 Ova dvojica su mi kao Sandokan MC za 21.vek. Ne znam da li mi je smešno ili imam transfer blama.
James Marshall Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 Odlično je, ovo što drže fon u ruci da bi dobro lipsinkovali i uhvatili ovaj nenadmašni deliveri
francuski sobar Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 11 hours ago, gospa buba said: ...je bio dobar, i ateist rep isto.... Pre par meseci debeli gadio nečiju muziku aj kao neka je i nije nešto bila i onda kaže a sad za promenu nešto dobro, naš najbolji bend i grba grba hej Kažem ja sebi aj u pičku moaterinu više, bolje da trpim banjca i odem sad trpim banjca i one klošare
gospa buba Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 braki i smiki su mi bili gorica i dragan kad nestane interneta u davna pradavna vremena sent from novi mnogo jak bubamoto.
cartman Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 Meni je i emisija u kojoj je gostovao Zoran Janjetov super bila. A povrsni sam konzument stripa.
MiddleClass Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 (edited) ... Edited September 30, 2021 by MiddleClass
Pegin Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 Slušanje Daška i Mlađe je kao jahanje na talasima, na momenat su na vrhu i padneš sa stolice od smeha ili te zapanje stavom i opservacijom nekog događaja. Onda potonu , u potpunu "dolju" i lupetaju za sve pare, bez reda i ideje. Apsolutni transfer blama doživljavam , kad krenu da sipaju znanje o avijaciji (ybga, to mi struka) , pa onda izguglaju korektnu informaciju i krenu da se vade i posipaju pepelom. Al' svakako, ne propuštam podcast, da su malo bolji, slušao bi ih LIVE. A za Patreon, moraće da se potrude. 1
gospa buba Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 hajde hajde, kad ja trpim da svaki zakon fizike pochinje sa svako telo potopljeno u kvadrat nad hipotenuzom [emoji38]ol:sreca pa ne vole prirodne nauke dobri su danas sa migrantom iz beograda sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
msv Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 (Antena M) Milinović: Srpski nacionalizam čini Srbiju nepodnošljivom, moj najveći izazov je otpor 'skrnavom' srpstvu! "Crnogorstvo je više neki sistem vrijednosti" 1
Filozof manijak Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 4 minutes ago, msv said: Crnogorstvo je više kao neki attitude Ispravio
slepa živana Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 57 minutes ago, msv said: Crnogorstvo je više neka književna vrsta ispravila
Recommended Posts