Töölönlahti Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 jesu ove iz gornje police one što su se delile uz novosti? Bile su posle i pojeftino po sajmovima i nasumičnim knjižarskim štandovima...
darling Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 EDIT 3: darling tenks. sve cu da instaliram kako si reko. :)
slepa živana Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Bile su posle i pojeftino po sajmovima i nasumičnim knjižarskim štandovima... super su za ilustraciju, volimo da čitamo knjige
darling Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 jel smešnije od državnog posla? zar nije sve smesnije od drzavnog posla?
raPe Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Idem veceras u Becej na svirku benda u kojem Dasko svira. Javljam ako su skinuli nesto od Neznog Dalibora.
sailorman Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 jel smešnije od državnog posla? zar nije sve smesnije od drzavnog posla? Hehe, pa jedna polovina Uzbudilnika je scenarista mnogih epizoda Državnog posla.
Hella Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 aj poslušaću. inače mi drpo nije smešan jer su mi torbice rođaci, čvarkovi komšije a boškiće gledam po forumu.
MayDay Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Kad mi je Toni objasnio da ste ti i Filip ko Torbica ja se oduševila.
darling Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Znam, al to ne menja da mi drzavni poso nije smesan. To ne znaci da je los. Naprotiv. Sto se mene tice, komotno moze da se emituje ponedeljkom uvece u terminu domaci dramski program. Znace stariji... Hehe, pa jedna polovina Uzbudilnika je scenarista mnogih epizoda Državnog posla.
Delija67 Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Ima. Eno ti link na prethodnoj strani u poslednjem postu
ivy Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 ok,ja nemam pojma sta da radim sa tim linkom jer sve sto vidim su neka slova ..gde da kliknem?
giuseppe Posted February 16, 2014 Author Posted February 16, 2014 Ivy, moraš instalirati neki podcast klijent da bi povukla podcast sa pomenutog linka. Ja sam preporučio Miro na prethodnoj strani, ali verujem da se može pustiti i u VLC player-u, sigurno može u iTunes etc. Ako instaliraš Miro, onda klikni na "Sidebar / Add Podcast" u glavnom meniju, i zalepi taj link koji sam dao na prethodnoj stranici, i to je to. Kasnije ga samo osvežavaš.
Recommended Posts