February 15, 20169 yr okej :) a mene ce sve palme u sumrak da asociraju sad na tebe :) ...evo coltranov omot :)
February 18, 20169 yr Author berlin je hladan, ravan i veliki ostale fotke nisu vredne pažnje, nije ni ova al ajde
February 18, 20169 yr Ovo sam slikao da ilustrujem kako me je izdalo sunce do Ade a sad mi se svidja fotka
February 18, 20169 yr To je bilo ovog ponedeljka izmedju oluje i sunca, vazduh se neverovatno procistio. Preko je Ratno ostrvo Edit: nekad, u vreme inflacije prodavao sam slike koje sam radio. Uvek me interesovao fenomen prikaza vode i ogledanja u njoj. Zato volim bele i crne fleke po povrsini Edit 2: s tim u vezi pokusajte gornju sliku da obrnete naopako. Videcete koliko je lepsa Edited February 18, 20169 yr by kapetanm
March 4, 20169 yr nije to jorgovan, jeste Moje drvo al zaboravih kako se zove. za plazu bogami 20-30minuta voznje na stranu gde su kola parkirana a par blokova iznad ovog pogleda je holivud blvd. selo - selo... moje :) Edited March 4, 20169 yr by mustang
March 4, 20169 yr ti si skoro pa komšinica sa erikom pridzom Edited March 4, 20169 yr by Marcus Wulffings