Mil@n Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Ma ti levo i ajde ali ovo sto virkaju... I mene takve stvari nerviraju, ali da sam čekao čist kadar mislim da bi i dalje bio na planini :D Barrcode, fenomenalna. :)
James Marshall Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Jesen u Pešti: Super slika, podsjeća me na zgradu u kojoj Rusi drže bogosluženja u Lendvay utca, blizu Trga heroja, divan kvart
mustang Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 za jedan dobar reset potrebno je 12km, 65 spratova uzbrdice, playlista po tvojoj meri i klupa na vrhu da mozes da se izvalis i kontempliras u zagrljaju sunca i povetarca ...
mustang Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 (edited) ne secam se..morala bih da pogledam ponovo inace poslednja fotka, zgrade blize nama su holivud i nalaze se na holivud bulevaru, a one zgrade visoke u pozadini dalje to nam je Downtown LA.....njujorcanima je ovo sprdnja i zajebancija od downtown-a... a prva i druga slika gledaju na Century City kraj i na Santa Monica grad ali i na Santa Monica Blvd. (ulica sa desne strane druge slike koja pici ka okeanu) treca slika, brdo u pozadini je Palos Verdes, bogatiji kraj, blizu san pedra (LAX luka i kraj u kome ima najverovatnije najvise hrvata u americi). Edited December 6, 2015 by mustang
katamaran Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 (edited) Prva fotka. Terminator 2. Scena sa nuklearkom? U filmu je ograda oko nekog decijeg igralista. edit: https://www.youtube.com/watch?v=pX9hL93HPMI Edited December 6, 2015 by katamaran
mustang Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 a-ha...ne, ovo je pogled oko echo parka, silver lake-a (90 stepeni ulevo od moje fotke je ovaj pogled, ili 90stepeni udesno od terminatora je holivud)ali pre ce biti iz privatnog dvorista...secate se iz rej donovana gde meksikanka vodi banchija na hiking nocu...to je taj kraj.
ToniAdams Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 U filmu je ograda oko nekog decijeg igralista. edit: https://www.youtube.com/watch?v=pX9hL93HPMI kolko sam se lozio na saru konor
Vapad Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Tnx pipl. Mene asociralo na prvu loptu. A reko mustangica je tamo pa može biti. @Toni: ih...
mustang Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 da nema ove nadrkane lampe sto siri negativnu frekvenciju bila bi super :)
mustang Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 sorry :) bode me u oci onaj overexposed deo sijalice. imam osetljiv vid bez zezanja.
Recommended Posts