kud u maglu Simoviću Posted June 8 Posted June 8 sad me podseti, da sam odgledao sve epizode sem poslednjih 30ak min finalne bolje da ja smislim sam kraj 3
prima Posted June 15 Posted June 15 trebalo je da procitam prvo komentare...da gvirnem na jedno oko nije mi na pamet palo da moze da se skrsi TD ... ali osveta tetkica 1
Desmond Bojčinski Posted September 27 Posted September 27 (edited) Nema šanse da čitam 246 strana, sa zadnje i predzadnje strane shvatam da je peta loša, dokle onda da gledam? 3, 4 sezone? Prva do pola je odlična inače Edited September 27 by Desmond Bojčinski
ToniAdams Posted September 27 Posted September 27 Gledaj Vajer i Sopranove, ovo preskoči. Il gledaj samo prvu do pred kraj. 1
Fakundo Sava Posted September 27 Posted September 27 1 hour ago, Desmond Bojčinski said: Nema šanse da čitam 246 strana, sa zadnje i predzadnje strane shvatam da je peta loša, dokle onda da gledam? 3, 4 sezone? Prva do pola je odlična inače Ima samo 4 sezone . Svaka sezona je zasebna priča. 2 i 3 sezona ako gledamo objektivno nisu totalni krš ,pristojni trileri,samo su dosta slabiji u odnosu na prvu ,pa ih zato mnogi mrze Ova poslednja je đubre ,umesto nje bolje potroši vreme na čitanje ovog topika ,eto tolko je loša 5 1
Recommended Posts