John Coltrane Posted February 2 Posted February 2 Za početak ne mogu da se otmem utisku koliko Džodi Foster liči na jednu od devojaka Čarli Šina iz Dva i po muškarca (Lidija aka Ketrin LaNasa). Džodi mi je skroz ok, ali ona tetovirana sa pirsingom u obrazima mi je užas, gluma na nivou moje komšinice kad pita moje sinove "jel slušate tatu, a?, ako ne slušate nećete dobiti čokoladu". Od priče i nisam očekivao ništa više od onoga što smo gledali u prethodne 3 sezone - koktel bliske povijesti, mistike, vudu djidja bidža, porodičnih trauma. 2
Caligula Posted February 5 Posted February 5 Sta je bre ovo koj kurac @Milošica hteo sam, trudio se ali od sada si sam u ovome
Milošica Posted February 5 Posted February 5 2 minutes ago, Caligula said: Sta je bre ovo koj kurac @Milošica hteo sam, trudio se ali od sada si sam u ovome Taman sam imao dilemu gledati TD ili čitati prvi put Sliku Dorijana Greja kad dođem u stan večeras. Biće da si prelomio 1
J-♣ Posted February 6 Posted February 6 kad sam napisao posle prve epizode da je serija kao "Teror" i "Fortitjud", dobio palac dole, a ovo dosad je na nivou odbačenog scenarija neke filer epizode dosije iksa toliko nepotrebne mistike i horor fantastike za ovakav tip krimi serije je kao ovaj emotikon 2
ToniAdams Posted February 6 Posted February 6 21 hours ago, Caligula said: Sta je bre ovo koj kurac @Milošica hteo sam, trudio se ali od sada si sam u ovome Jer da gledam?
klimt Posted February 6 Posted February 6 Četvrta epizoda je bolja od treće (što i nije teško). Odgledaću seriju do kraja iako je glupost. 2
Caligula Posted February 6 Posted February 6 (edited) 35 minutes ago, ToniAdams said: Jer da gledam? Ima riba @klimt jedino sto me vuce je da vidim kako ce (i da li ce uspeti) da rese ovoliko ubacivanje onostranih elemenata. Edited February 6 by Caligula 1
radisa Posted February 6 Posted February 6 (edited) 5 minutes ago, Caligula said: Ima riba Ima, jedna krupna, na takmičenju u obaranju ruke, dizanju utega i rvanju grčko-rimskom stilom, ušla bi u top 3, bez obzira koga joj suprotstave, a druga je bila mlada deset godina pre nas... Što je ne sprečeva da se u svakoj epizodi kresne sa nekim, ili nagovesti da se kresala... Još imam traume od onog gernotološkog sexa iz prethodnih epizoda... Ali, odgledaću do kraja, kad sam već počeo... Jbt, kako naprave tako da je svaka epizoda lošija od predhodne, taman pomiliš da ne može lošij, kad ono... Edited February 6 by radisa 1 1
*edited by mod Posted February 6 Posted February 6 (edited) Ne znam šta bi rekao za ovu epizodu. Jel onaj novi Švaba iz Inglorious bastards? Poznat mi je nešto. Edited February 6 by *edited by mod
John Coltrane Posted February 6 Posted February 6 (edited) Dijalozi izmedju Džodi i Navaru umeju da budu pakao (onaj u autu o molitivi). U 4. su kao nešto dotakli, ali to je i dalje slabo. Spoiler čak i kad su našli Švabu u utorbi bagera. jedna scena (lampa na džankersku opremu) od njega pravi beskorisnog svedoka. I ovo sa sestrom i davljenjem, to je neizbežan detalj, bipolarni poremećaj, omaž Lilandu/Bobu, "svi mi patimo" narativ Jebomater da nema topica, i da ne čekam utamničenog @Weenie Pooh ne bih ni gledao. Inače meni ne smeta Džodi u scenama seksa edit: btw Spoiler švaba radjen po liku Kriketa iz Filadelfije Edited February 6 by John Coltrane 2 1
Svemir Zeka Posted February 6 Posted February 6 Dobar je onaj jebač od Navaro, lep momak. Spoiler Cenim da je on...
Caligula Posted February 6 Posted February 6 (edited) 28 minutes ago, John Coltrane said: Inače meni ne smeta Džodi u scenama seksa brt onaj gerijatrijski lezbo vajb, ne mogu. Premotavao sam vec dva puta na same naznake segsa. Koliko je segz u prvom serijalu bio gledljiv, toliko je ovaj sada negledljiv. Edited February 6 by Caligula
Shaq Posted February 6 Posted February 6 onaj cale pandur od dzudijevog asistenta™ ima los vajb, ja tipujem na njega..
John Coltrane Posted February 6 Posted February 6 12 minutes ago, Caligula said: brt onaj gerijatrijski lezbo vajb, ne mogu. Premotavao sam vec dva puta na same naznake segsa. Koliko je segz u prvom serijalu bio gledljiv, toliko je ovaj sada negledljiv. Jako je kad Džodi i Navaro dodju kod onog profesora, pa se Džodi izmakne jer kapira da će žena da otvori vrata Spoiler
Recommended Posts