Halvard Posted January 31 Posted January 31 Ali Džodi koja reaguje kao prosečna balkanska baba, aj sinko, ti si mlad, sigurno se razumeš u ova sokoćala, otključaj mi taj telefon I dalje mi je potpuno neverovatno da ovakav slučaj istražuje lokalna policija koju čini troje ljudi ukupno. Gledljivo je, ali ništa više od toga.
klimt Posted January 31 Posted January 31 (edited) 2 hours ago, Shaq said: dobra je macka™ ona eskimka, sta kenjate.. Razumljivo i taman obzirom na tvoj nik i avatar. De gustibus... Edited January 31 by klimt
3opge Posted January 31 Posted January 31 Dzodi samo podvikne i hop, dete™ odma otkljuca telefon, programiralo aparat za kafu pa zna 1
Svemir Zeka Posted January 31 Posted January 31 Au bre al ste sitničavi. Meni je serija ok za mozak-ispašu i dovoljno 4
smooth.Op Posted January 31 Posted January 31 Meni fora što izlazi ovako na sedam dana i usput se prilično komentariše i prati. Nedostajao mi je to. 5
Misko Posted January 31 Posted January 31 2 hours ago, Svemir Zeka said: Au bre al ste sitničavi. Meni je serija ok za mozak-ispašu i dovoljno toga na Fox crime koliko volis..ovo je kao trebala biti malo ozbiljnija serija..kljucna rec, trebala..
Caligula Posted February 1 Posted February 1 On 28. 1. 2024. at 16:11, vookela said: ja cu da zbindzujem, cekam da izadju sve epizode Usrecices se, narocito ako citas ovaj topik. 1
Milošica Posted February 1 Posted February 1 @Caligula Održavaš li i dalje sa mnom gotivljenje ove sezone? 2
Caligula Posted February 1 Posted February 1 (edited) On 31. 1. 2024. at 19:04, 3opge said: Dzodi samo podvikne i hop, dete™ odma otkljuca telefon, programiralo aparat za kafu pa zna Moje dete od deset godina mi otkljuca telefon na neku foru (ima roditeljski nadzor pa dodaje vreme na kvarno, glupo mi je da joj prekidam zabavu) Lupka po onom senzoru za otisak et voila, telefon popusti. @Milošica ofkors nada umire poslednja Edited February 1 by Caligula 1
Caligula Posted February 1 Posted February 1 https://www.vulture.com/2024/01/true-detective-night-country-nic-pizzolatto-issa-lopez.html
stajebrebilo Posted February 1 Posted February 1 1 hour ago, Caligula said: Usrecices se, narocito ako citas ovaj topik. ne čitam 2
Ted Posted February 1 Posted February 1 On 29. 1. 2024. at 21:17, Arkadija said: Ima horor jedan, zove se Trideset dana noći, isti ambijent skroz, jebeno remek delo u poređenju sa ovim. odličan film sezona za sada deluje da će biti u konkurenciji za najslabiju.....no dobro, ima još pet sezona, može da se (p)okrene
*edited by mod Posted February 1 Posted February 1 2 hours ago, Ted said: sezona za sada deluje da će biti u konkurenciji za najslabiju.....no dobro, ima još pet sezona, može da se (p)okrene Pa dobro sad nije baš u konkurenciji za najslabiju sezonu, ima li smo i dosta gore od ove koja još nije gotova. Sačekamo finale pa da presudilo kakva je. A ne čekaj ovo nije taj topic... 2
Recommended Posts