3opge Posted January 29 Posted January 29 treca je totalno sranje, najjeftinije fore vasarskih filmova, jeftinoca kulja na sve strane, ovi ce se topiti citavu seriju 2
Arkadija Posted January 29 Posted January 29 Ima horor jedan, zove se Trideset dana noći, isti ambijent skroz, jebeno remek delo u poređenju sa ovim. 3
ToniAdams Posted January 29 Posted January 29 to je ekranizacija stripa, po mom skromnom vrlo dobra, odmah sam pomislio na osnovu vaših objava da na to mora da liči 1
Malvo Posted January 29 Posted January 29 "Stavimo Inuite i to će biti mistika, ne moramo da razrađujemo dalje, pa to su Inuiti i polarna zima, dovoljno je" 1
Milošica Posted January 29 Posted January 29 27 minutes ago, Bogotac said: nigde epizodu da nadjem,fuck Makar neka misterija, kad je već nema u seriji. 3
smooth.Op Posted January 29 Posted January 29 Meni treća bila bolja od prethodnih. Nekako mi se sleglo sve oko likova.
Milošica Posted January 30 Posted January 30 15 hours ago, smooth.Op said: Meni treća bila bolja od prethodnih. Nekako mi se sleglo sve oko likova. Evo odgledah. Meni je legla epizoda, ne smeta mi spor razvoj priče. 2 1
*edited by mod Posted January 30 Posted January 30 Užasna epizoda. Ljudi se gube i šetaju po snegu zbog radi ničega, i sve to služi kao uvod za zadnjih par minuta. Jel realno da imaš telefon od žrtve ubistva i da to niko ne pogleda do sad? A onog smrznutog exorcista ni X Files ne bi uzeo za najlošiju epizodu. Baš ima dosta praznog hoda. 1
3opge Posted January 30 Posted January 30 moj omiljeni trenutak je kada otkravljenko kaze nesto kao: agagahhahah h video sam ghghg... istog trena baki velika frka, svi trce napolje da vide da nisu beli medjedi digli dzihad. 1 6
*edited by mod Posted January 30 Posted January 30 (edited) Dobar je i trenutak kada im u pripizidni pripizidne jave da hitno dođu u bolnicu a njih dve odmah krecu i pale rotaciju za slucaj ako je tu neka polarna lisica. Close second je žena od pandura koja mu kenja da promeni posao pošto je tu izbor sigurno ogroman i ključni argument "there is always going to be another case" kao da žive u Midsomeru a ne glečeru sa šačicom ljudi. Edited January 30 by *edited by mod 1 8
Behemoth Posted January 31 Posted January 31 13 hours ago, *edited by mod said: Jel realno da imaš telefon od žrtve ubistva i da to niko ne pogleda do sad? A onog smrznutog exorcista ni X Files ne bi uzeo za najlošiju epizodu. Baš ima dosta praznog hoda. Telefon su valjda našli u prethodnoj epizodi, u onoj prikolici za koju skoro da niko i nije znao, i bio je zaključan. 1 1
*edited by mod Posted January 31 Posted January 31 2 hours ago, Behemoth said: Telefon su valjda našli u prethodnoj epizodi, u onoj prikolici za koju skoro da niko i nije znao, i bio je zaključan. Da da to sam zaboravio, samo sam video da ga vade iz evidence room u trećoj.
Recommended Posts