Jump to content
IGNORED

True detective

mammy two shoes

Recommended Posts

Posted

A ja se zagrejao za epizodu.

Tačno neću ni da gledam.

Posted

jao kolko mi je drago što sam bio u pravu

• -1 1
Posted

treca je totalno sranje, najjeftinije fore vasarskih filmova, jeftinoca kulja na sve strane, ovi ce se topiti citavu seriju

• Haha 2
Posted

nigde epizodu da nadjem,fuck

Posted

Ima horor jedan, zove se Trideset dana noći, isti ambijent skroz, jebeno remek delo u poređenju sa ovim.

• +1 3
Posted

to je ekranizacija stripa, po mom skromnom vrlo dobra, odmah sam pomislio na osnovu vaših objava da na to mora da liči

• +1 1
Posted

"Stavimo Inuite i to će biti mistika, ne moramo da razrađujemo dalje, pa to su Inuiti i polarna zima, dovoljno je"

• +1 1
Posted
27 minutes ago, Bogotac said:

nigde epizodu da nadjem,fuck

Makar neka misterija, kad je već nema u seriji.

• Haha 3
Posted

Meni treća bila bolja od prethodnih. Nekako mi se sleglo sve oko likova. 

Posted
15 hours ago, smooth.Op said:

Meni treća bila bolja od prethodnih. Nekako mi se sleglo sve oko likova. 

Evo odgledah.

Meni je legla epizoda, ne smeta mi spor razvoj priče.

• +1 2
  • Hvala 1
Posted

Užasna epizoda. Ljudi se gube i šetaju po snegu zbog radi ničega, i sve to služi kao uvod za zadnjih par minuta.

Jel realno da imaš telefon od žrtve ubistva i da to niko ne pogleda do sad? A onog smrznutog exorcista ni X Files ne bi uzeo za najlošiju epizodu. Baš ima dosta praznog hoda.

• +1 1
Posted

moj omiljeni trenutak je kada otkravljenko kaze nesto kao: agagahhahah h video sam ghghg...

istog trena baki velika frka, svi trce napolje da vide da nisu beli medjedi digli dzihad.

• +1 1
  • Haha 6
Posted (edited)

Dobar je i trenutak kada im u pripizidni pripizidne jave da hitno dođu u bolnicu a njih dve odmah krecu i pale rotaciju za slucaj ako je tu neka polarna lisica.

Close second je žena od pandura koja mu kenja da promeni posao pošto je tu izbor sigurno ogroman i ključni argument "there is always going to be another case" kao da žive u Midsomeru a ne glečeru sa šačicom ljudi.

Edited by *edited by mod
  • +1 1
  • Haha 8
Posted
13 hours ago, *edited by mod said:

Jel realno da imaš telefon od žrtve ubistva i da to niko ne pogleda do sad? A onog smrznutog exorcista ni X Files ne bi uzeo za najlošiju epizodu. Baš ima dosta praznog hoda.

Telefon su valjda našli u prethodnoj epizodi, u onoj prikolici za koju skoro da niko i nije znao, i bio je zaključan.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
2 hours ago, Behemoth said:

Telefon su valjda našli u prethodnoj epizodi, u onoj prikolici za koju skoro da niko i nije znao, i bio je zaključan.

Da da to sam zaboravio, samo sam video da ga vade iz evidence room u trećoj.