Turnbull Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 poslednjih 15 stranica vlcsnap-2014-04-16-08h03m07s55.jpg You do understand that the show is actually about a conspiracy?
Weenie Pooh Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 (edited) Naravno. Eno ih Iluminati gore desno, odmah ispod Kenedija - vidiš kako su oni samo mali deo cele priče? Edited April 16, 2014 by Weenie Pooh
Turnbull Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Nije to ništa. U konačnom, svi rade za People Against Goodness and Normalcy.
Filipenko Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Odgledao sam seriju, skroz je OK, naglo se popravlja posle 3-4 epizode. Glavni utisak mi je da je Martijeva žena ubedljivo najbolja riba u seriji, bolja od svih genetskih poremećaja sa kojima ju je varao, uopšte mi nije jasan taj potez. Pouka: detektivi žive sa nekim svojim slučajevima ceo život. Ne znam šta ste filozofirali toliko na preko 100 strana, jebote.
kgmr Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 go to http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=19052
Mil@n Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Glavni utisak mi je da je Martijeva žena ubedljivo najbolja riba u seriji, bolja od svih genetskih poremećaja sa kojima ju je varao, uopšte mi nije jasan taj potez. Meni je savršeno jasan taj potez...
hoffnung Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 odlicna je serija. vidim da ste se bas raspisali, a nekako ne znam da li da krenem da citam sve, mada me zanima o cemu ste pisali, zapravo me zanima kako ste vi shvatili onaj portal na kraju serije. da li se pisalo o tome, pretpostavljam da jeste, i sada bih pitao, a gde ste, i na kojim stranama od ovih 114 :D ako ste pisali, a ne mozete da se setite gde je bilo to, da li neko moze da rezimira u par recenica kakvi su vam utisci bili, shvatam da su misljenja podeljena, i voleo bih da cujem i jednu i drugu stranu.
Recommended Posts