Jump to content

True detective

Featured Replies

:lolol:

;)

Isus!

9zrtzq.jpg

poslednjih 15 stranica

vlcsnap-2014-04-16-08h03m07s55.jpg

vise kao poslednjih 115

poslednjih 15 stranica

attachicon.gifvlcsnap-2014-04-16-08h03m07s55.jpg

You do understand that the show is actually about a conspiracy?

Naravno. Eno ih Iluminati gore desno, odmah ispod Kenedija - vidiš kako su oni samo mali deo cele priče?

201201161704.jpg

Edited by Weenie Pooh

Nije to ništa.  U konačnom, svi rade za People Against Goodness and Normalcy.

Odgledao sam seriju, skroz je OK, naglo se popravlja posle 3-4 epizode. Glavni utisak mi je da je Martijeva žena ubedljivo najbolja riba u seriji, bolja od svih genetskih poremećaja sa kojima ju je varao, uopšte mi nije jasan taj potez.

Pouka: detektivi žive sa nekim svojim slučajevima ceo život. Ne znam šta ste filozofirali toliko na preko 100 strana, jebote.

10178157_443239829146244_502941547556252

Glavni utisak mi je da je Martijeva žena ubedljivo najbolja riba u seriji, bolja od svih genetskih poremećaja sa kojima ju je varao, uopšte mi nije jasan taj potez.

Meni je savršeno jasan taj potez...

Alexandra-Daddario-Topless-in-True-Detec

:wub:

odlicna je serija. vidim da ste se bas raspisali, a nekako ne znam da li da krenem da citam sve, mada me zanima o cemu ste pisali, zapravo me zanima kako ste vi shvatili onaj portal na kraju serije. da li se pisalo o tome, pretpostavljam da jeste, i sada bih pitao, a gde ste, i na kojim stranama od ovih 114 :D

ako ste pisali, a ne mozete da se setite gde je bilo to, da li neko moze da rezimira u par recenica kakvi su vam utisci bili, shvatam da su misljenja podeljena, i voleo bih da cujem i jednu i drugu stranu.

pa ono, narko trip :D

stvarno? znaci, takvo je vecinsko misljenje?

mislim da ni nismo puno raspravljali o tome