Jump to content
IGNORED

Snimci saobraćajnih situacija

Tale

Recommended Posts

Posted

upravo instalirali kameru u bul. milutina milankovića kod expo centra, u smeru ka buvljaku

rečeno mi je da te kamere rade tj. snimaju prekršioce ali ne 24h na dan. već onako nasumice sat dva dnevno. i da su najbolji reper taksisti, ako oni voze 50kmh onda bi trebalo da se pripazi

Posted

Najbolje da se vozi uvek do ograničenja, moje dve pare.

Posted (edited)

Edited by Tale
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

ovo je staro, ali vidim prvi put. stavljam zbog reakcije vozaca. zivot im visi o koncu, a on malkice reda radi psuje i kaze: "polako, polako, polako, ne brinite se, ne brinite se, stizemo, stizemo, stizemo, sve je pod kontrolom, sve je dobro". meni kada kipi kafa vecu paniku dizem  :D

http://www.youtube.com/watch?v=jBwPbnDs2O8

Edited by banecare1
  • 1 month later...
Posted (edited)

Pa jebote :frust:

Stavljam u spojler; iako je naslov klipa "Gaženje", zapravo je udarac, nije mnogo strašno, ali verovatno nije za svakoga.

Pešak 'ladno dolazi s leve strane, već je prešao deo Bulevara ka Slaviji, pored ograde visoke tri metra, šest traka gustog saobraćaja...

Podzemni prolaz je naravno tačno tu gde je prelazio, nema 10m, bukvalno :isuse:

Edited by Skyhighatrist
Posted

Nije to ništa, kad pročitaš ovo bude sve jasno (od pre 2-3 godine):

Direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja Damir Okanović rekao je za „Blic“ da je prisustvo pešaka na autoputu nezamisliva pojava u Evropi.

- Kad smo slali godišnji izveštaj o broju poginulih u saobraćajnim nesrećama Ekonomskoj komisiji Ujedinjenih nacija, čiji je jedan sektor i saobraćaj, dokumentacija nam je vraćena uz obrazloženje da je broj nastradalih pešaka na autoputu prevelik i da je verovatno došlo do štamparske greške. Potresna statistika je, međutim, bila ispravna. U Evropi su nezamislive pojave improvizovane stanice u zaustavnoj traci, šetnja, parkiranje ili pretrčavanje autoputa zbog kafane koja se nalazi preko puta, što je kod nas slučaj u rejonu Mihajlovca

Posted

Pešak je idiot ali ima i do vozača koji na kočenje automobila ispred sebe reaguje obilaženjem sa desne strane? Hoću da kažem da bi on ovo isto uradio i na pešačkom.

Posted

+1. Takođe, vozač nije dao migavac kad se prestrojavao, ne drži neohodno rastojanje, plus pretiče preko pune trake (ako me vid ne vara). Da je bio manje bahat ne bi udario pešaka idiota™. 

• 1 month later...