Venom Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 ne kapiram. pricam o jednom, a vi postavljate sumanuta pitanja sa ociglednim odgovorom o potpuno drugoj stvari. sta je tacno cilj toga? objasni ako te ne mrzi. edit: mala digresija - da pogodim, nemas vozacku, jel tako? Mislim da nisam jedini koji ne zna o cemu se ovde stvarno prica. Pitanja su bila da li biciklista sme da se na raskrsnici prestroji u traku levo, ako hoce levo, i ako ne sme, zasto ne; drugo pitanje je bilo da li sme biciklista da obidje automobil parkiran tako da onemoguci prolaz, i ako ne sme, zasto ne sme. Bar ih ja tako vidim. Ne znam definitivan odgovor za Srbiju, zato sto se tu ni mrtav ne bih vozio kroz saobracaj, gde vozaci automobila seku pesake na pesackom kad skrecu na raskrsnici i jos se krste kako su pesaci neodgovorni i ne sklanjaju se od auta. Pitanje je dakle prakticno retoricko. Tu gde vozim, znam da je odgovor na oba pitanja pozitivan, i ne samo to, nego mogu u odredjenim uslovima da obidjem vozilo i sa desne strane, u najvecem broju slucajeva da vozim u kontra smeru kroz jednosmernu ulicu, kao i da naduvam do 1,6 promila i da opet smem legalno da ucestvujem u saobracaju :D. sto se tice digresije, nemam vozacku. de fakto nemam, jer Nemci ne priznaju srpske, sto doduse podrzavam, iako me jebe u nezdrav mozak.
Venom Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 A jel biciklisti smeju da voze po Knez Mihajlovoj aka pešačkoj zoni? Ako je dozvoljeno smeju, ako nije ne smeju :D.
Delija67 Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Na prilazima Knez Mihajlovoj nema znakova zabrane za bicikle. Ja bih rekao da je dozvoljeno.
I*m with the pilots Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Meni nije jasno zasto bi jedan biciklista zeleo da ide prepunom ulicom koja je otvaranjem 153. restorana postala tesna i za pesake, a povremeno se sretnu takvi no uglavnom nisu opasni po ostale. Mene nerviraju oni opasni idioti po Kalemegdanu koji se zalecu i jure po sasvim zgodnoj za masovna ubistva nizbrdici ka tunelu kod Rimskog bunara i kako je to uzelo maha mislim da treba uraditi nesto po tom pitanju, bilo u ljudskoj ili sipka formi.
Tale Posted June 25, 2015 Author Posted June 25, 2015 Ok, nije baš da je za ovu temu, ali moram da pohvalim Telekom Srbije zbog krajnjeg ishoda moje molbe da povuku svoju novu reklamu za biz pakete: Danas je reklama korigovana:
Lezilebovich Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=HmpsJej64f8&feature=youtu.be
djeneralche Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 +1 A invalidi, neka budu invalidi u svoja 4 zida.
ordi Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 jest ovo bajato, al momak je car :) http://youtu.be/QRxQ2NqMt_4
banecare1 Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 (edited) evo jedna iz pekinga od sinoc http://youtu.be/6KLm-csIhAU Edited July 5, 2015 by banecare1
Recommended Posts