Muwan Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Pošto se finale GS ne predaje, sad gledamo ko je u većem bedaku - da li Nadal koji mora da stoji kao trupac na terenu i čeka kraj trećeg seta, da li Wawrinka koji sad ne zna da li da igra iz sve snage ili sa pola snage a u svakom slučaju će mu prvi GS u karijeri biti markiran sa "Nadal nije mogao da igra" a to je tek vrhunski bedak.
valter Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Izgleda da je Nadalu stvarno lose,cim nema klasicnu rutinu pre servisa,gace,kosa...
Malvo Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 sad će da mu pusti jedan set da ne ispadne da je ovaj bio toliko povređen
Tinman Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 To se Wawa kladio da ce izgubiti makar jedan set?
freakns Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 rtrd je izgubio svoj servis jbt mada mislim da za ovako epski raspad ni Wawa nije sposoban, ali mozemo da se nadamo!
renne Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 evoga 3:0, mislim da je to kraj za wawu, rafa se "naglo" oporavio
renne Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 a kad se samo setim kako su svi Đokovića razapinjali zbor raznih medikala
reg Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 (edited) Pošto se finale GS ne predaje, sad gledamo ko je u većem bedaku - da li Nadal koji mora da stoji kao trupac na terenu i čeka kraj trećeg seta, da li Wawrinka koji sad ne zna da li da igra iz sve snage ili sa pola snage a u svakom slučaju će mu prvi GS u karijeri biti markiran sa "Nadal nije mogao da igra" a to je tek vrhunski bedak.Wawrinka bi morao da izadje iz Montanes moda i pocne da igra bez milosti. Edited January 26, 2014 by reg
freakns Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 renne, ko ti drma kavez? ko se bre oporavio? pa covek servira 150 na sat, ne moze da potrci i da Wawa nije kompletni rtrd, sada bi vec drzao pobednicki govor
Muwan Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Nije baš lako nabrijati se za podvig dok gledaš onog kako se raspada na drugoj strani. Verovatno će uspeti da se trgne nakon što izgubi ovaj set.
gone fishing Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 sad će da mu pusti jedan set da ne ispadne da je ovaj bio toliko povređen upravo sam i ja to pomislio, da može da stavi unuka na krilo i priča mu kako je zasluženo osvojio ao
Greek Freak Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 renne, ko ti drma kavez? ko se bre oporavio? pa covek servira 150 na sat, ne moze da potrci i da Wawa nije kompletni rtrd, sada bi vec drzao pobednicki govor+1
Recommended Posts