Jump to content
IGNORED

Australian Open 2014 - play by play

Ros

Recommended Posts

Posted

Pošto se finale GS ne predaje, sad gledamo ko je u većem bedaku - da li Nadal koji mora da stoji kao trupac na terenu i čeka kraj trećeg seta, da li Wawrinka koji sad ne zna da li da igra iz sve snage ili sa pola snage a u svakom slučaju će mu prvi GS u karijeri biti markiran sa "Nadal nije mogao da igra" a to je tek vrhunski bedak.

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

174

• duda

71

• freakns

62

• tsva

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Izgleda da je Nadalu stvarno lose,cim nema klasicnu rutinu pre servisa,gace,kosa...

Posted

sad će da mu pusti jedan set da ne ispadne da je ovaj bio toliko povređen :lolol:

Posted

To se Wawa kladio da ce izgubiti makar jedan set?

Posted

rtrd je izgubio svoj servis jbt :lol: mada mislim da za ovako epski raspad ni Wawa nije sposoban, ali mozemo da se nadamo!

Posted

evoga 3:0, mislim da je to kraj za wawu, rafa se "naglo" oporavio

Posted

a kad se samo setim kako su svi Đokovića razapinjali zbor raznih medikala

Posted (edited)
Pošto se finale GS ne predaje, sad gledamo ko je u većem bedaku - da li Nadal koji mora da stoji kao trupac na terenu i čeka kraj trećeg seta, da li Wawrinka koji sad ne zna da li da igra iz sve snage ili sa pola snage a u svakom slučaju će mu prvi GS u karijeri biti markiran sa "Nadal nije mogao da igra" a to je tek vrhunski bedak.
Wawrinka bi morao da izadje iz Montanes moda i pocne da igra bez milosti. Edited by reg
Posted

renne, ko ti drma kavez? ko se bre oporavio? pa covek servira 150 na sat, ne moze da potrci i da Wawa nije kompletni rtrd, sada bi vec drzao pobednicki govor

Posted

Nije baš lako nabrijati se za podvig dok gledaš onog kako se raspada na drugoj strani. Verovatno će uspeti da se trgne nakon što izgubi ovaj set.

Posted
sad će da mu pusti jedan set da ne ispadne da je ovaj bio toliko povređen :lolol:
upravo sam i ja to pomislio, da može da stavi unuka na krilo i priča mu kako je zasluženo osvojio ao
Posted
renne, ko ti drma kavez? ko se bre oporavio? pa covek servira 150 na sat, ne moze da potrci i da Wawa nije kompletni rtrd, sada bi vec drzao pobednicki govor
+1