Jump to content
IGNORED

Australian Open 2014

renne

Recommended Posts

Posted
....ali to je serena, ni ona, kao ni rafa, ne može zdrava da izgubifuj...
Upravo sam krenuo da napišem nešto na temu Nadalovih kolena, kad mi uze taster s tastature :D
  • Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• duda

37

• renne

26

• bergasa19

21

• freakns

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)
Edit: msm da je ovo ipak korektno:Q. You have been struggling with your back in practice?SERENA WILLIAMS: And how do you know that?Q. That's my job to know that.SERENA WILLIAMS: Yeah, it's okay, you know. It wasn't the best, but, you know, it was all Ana today. I thought she played really well.
Ma neeeeee, cuj korektno, to je Serena, ona ne moze da izgubi :puke:. Koliko se samo kenja ovde, to je odvratno majke mi. Treba svi nakon poraza od nasih vrlih tenisera i teniserki da pisu knjige sa hvalospjevima za te svemirce iz Srbije da nasi objektivni ljubitelji tenisa™ ne bi jeli govana.Usla joj je Ana u glavu skroz i ovo je jedan od rijetkih poraza u posljednjih recimo godinu-dvije kad je Serena bas nadigrana i kad protivnica nosi jedno 90% zasluga za pobjedu. Edited by Feindouno
Posted

Ana je pobedila,i to je najvaznije!Neka pobedi sve do kraja kao danas,a posle moze da prica ko sta zeli.Pamti se samo pobeda.

Posted

Браво за Ану, ово је стварно било неочекивано. Надам се да ће ово да искористи као полет да дође далеко. Била би штета прокоцкати овакву прилику, не побјеђује се Серена сваки дан.

Posted

Bravo za Anu, sad Jelena rutinski osvaja.

Posted

Nek Jelena pobedi jednu krestalicu a drugu bar osakati i to je to. ali prvo da savlada rumunku nocas i ona ce da kalkulishu.

Posted

Ode krestava tako da se i Jeleni otvara 1/2f ali sada je najteze :lolol:

Posted

Otvara joj se mjesto na Marijinom letu ako na brzinu izgubi i drugi :fantom:

Posted

Јелена се изгледа навикла на Јапанке па се није снашла с комшиницом.

Posted

užas, ruka mu je k'o u rudara.a i tenis mu je takav, tako da ova slika zapravo ne iznenađuje

Posted

Kako mu se to desilo? Jertm se to desava svim teniserima redovno?

Posted

Nisam video da se bilo kada kome desilo.

Posted
Nisam video da se bilo kada kome desilo.
Hoce zulj da izadje na jagodici ispod malog prsta ali ovako nisko prema dlanu je malo neobicno.
Posted

Da ne znam da je čovek dešnjak i da samo igra tenis levom rukom, pomislo bih da ga je Ćiska ostavila...