Jump to content
IGNORED

Australian Open 2014

renne

Recommended Posts

rafu ko da su pravili tako da bude teniser-noćna mora za federerahm, možda ga je baš ujka tako dizajnirao potpuno smišljeno ???
Pa i jeste smišljeno, inače bi Nadal igrao desnom rukom :)
  • Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• duda

37

• renne

26

• bergasa19

21

• freakns

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

pa dobro, ima priča da je igrao sa obe pa mu je ujka u jednom momentu rekao da mora da odluči konačnotj. plasirana je priča da je ta odluka bila na njemuako su slagali mene ...ed.izvinjavam se, stalno pominjem ujku a zapravo je striček toni

Edited by duda
Nije ovo h2h sa nekim teniserom. Ovo je h2h sa direktnim konkurentom za tron.
I dalje je prilično nebitno, npr. da su se sastali 15 puta na tvrdoj podlozi dok je Federer bio mlađi, bio bi h2h obrnut. Federer je bio dovoljno dobar da konstantno igra finale RG-a, dok je Nadal igrao finale USO tek 2010. Po toj logici onda ispadne da je bolje izgubiti u prvom kolu i "sačuvati" pozitivan h2h tako što se nećeš ni sastati s glavnim rivalom na podlozi koja ti ne odgovara :)

To znači sledeće. Igraju jedan protiv drugog dva najbolja tenisera početkom 21 veka i jedan pegla drugog.

Edited by bergasa19

e da, moram da vas potsetim na nešto, jer u tenisu je važno sve, ne samo brojkesvojevremeno kada je jj bila broj 1 , autorka tada najčitanijeg teniskog bloga -forty deuce- courtney note, na naslovnoj strani je objavila jeleninu sliku kako leži pored terena (mto) a fizio je masira. preko slike je velikim slovima pisalo NUMBER ONEjbg, nije mi bilo pravo, ali u to vreme je to bila veoma česta slika na jeleninim mečevimanjeno prvo mesto je tada bilo potpuno legitimno, ali, ali ...e tako je negde i sa nadalom, barem što se mene tičeon za mene nikada neće biti goat, ma šta da osvojih2h je šit

To znači sledeće. Igraju jedan protiv drugog dva najbolja tenisera početkom 21 veka i jedan pegla drugog.
Kakav zaključak. :) Da Federer ima 26 godina, a Nadal 31 i da je većina terena napravljena po Federerov meri kao što su sad po Nadalovoj, prošao bi Nadal kao Rodik. U dvorani je npr. prošle godine Rodžer prvi put izgubio meč, do tada je dobio svaki.
To što za tebe "neće biti goat ma šta da osvoji" nema veze sa objektivnim gledanjem sporta.
sa objektivnim gledanjem sporta nema veze ni oduzimanje nekome statusa goata na osnovu vlastitih merilajel' neko prihvaćeno merilo broj gs titula ? jeste.o čemu onda pričamo ovde ako ne o subjektivnim pristupimaobjektivno, federer je goatto što mu se ovde taj status oduzima na osnovu h2h sa nadalom jel' to ''objektivno gledanje sporta''ed.ja sam pročitala o terenima ''po meri'' a ne ''po volji''eto, hoće nešto malo da ubrzaju a netjak i striček kukaju do neba Edited by duda
Ti si rekla ovo: "on za mene nikada neće biti goat, ma šta da osvoji" i na osnovu toga jesi neobjektivna.
pa jesam, ne bežim od togaali kada kažem da je federer goat onda ne mislim da sam neobjektivnaa vi koji kažete da nije jer mu je h2h sa direktnim rivalom negativan ste objektivni ?ma ne, samo sam ja neobjektivnaaj zdravo Edited by duda
Ne kapiram ovo o pravljenju terena po nadalovoj volji. Malo sam slabo konspirološki potkovan.
Na većini tvrdih podloga loptica odskače toliko da Novak jedva može da je dohvati, a nije baš nizak; vlasnik turnira u Indian Wellsu je zagriženi Nadalov fan, čak ni ne krije. Uglavnom, nije to nikakva 'zavera' - iz jesenjeg dela sezone kad su tereni brži, a loptica ostaje nisko Nadal ima 1 ili 2 titule u celoj karijeri :)