Jump to content
IGNORED

Americana

yolo

Recommended Posts

Posted
3029307555_c7dc637a57_b.jpg3066499587_e396b84121_b.jpg6984476316_a3bbe41b16_b.jpg2883097178_d94ee84c74_b.jpg8682330615_ff62fd9b19_b.jpgSoundtrackhttp://youtu.be/tJo9WvClxwI
Posted

Kalifornija - hoteli ?Jeftini a pristojni, nesto nivoa Ibisa u Evropi.preporucite, molim vas.

Posted

vidi i choicehotels.com, meni bi oni bili na tom nivou.

Posted

Упутио ме Арбајтман како да турим нек слике. Сад ћу.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

potoče™, imaš za 475€ one karte što je davao oktopod travel na popusti.rs

ja sam sada zvao izađe oko 56,000 RSD

air serbia do londona, virgin atlantic do jfk. presedanja u londonu su između 2-4 sata, tako da putovanje ne traje po 30 sati

---

ja rezervisao, plaćam i uzimam kartu za koji dan

Edited by Ravanelli
Posted

tumbleweed_rolling_dirt_road.jpg

• 2 weeks later...
Posted

Kalifornija - hoteli ?Jeftini a pristojni, nesto nivoa Ibisa u Evropi.preporucite, molim vas.

Одлични су. Ми их користимо редовно кад путујемо о свом трошку. Проблем је што су малко подаље.

Ајде опет па да качим ову зиму.

• 2 weeks later...
Posted

Хајде  да закукам поново.

• 4 weeks later...
Posted

kojote, kako idu pripreme?

ja slećem 30. aprila tamo. 3-6 maj sam majami. vraćam se 24. maja. kapiram obići još vašington, filadelfiju i možda boston i taj jkra kod 3orgeta

dakle east coast za prvi put tamo, od nadam se mnogih

Posted

Za par vikenda cu se naci u Las Vegasu dva puna dana, pa me interesuje da li neko ima tips and tricks za Las Vegas i okolinu? Plan mi je bio da taj smestaj iskoristim samo za nocenje, a da jedan dan idem u Grand Canyon (pominju se west i south rim, sta je bolje/prakticnije za obici?), usput i Hoover dam, a drugi dan eventualno da se iskoristi za Death Valley (cetvoro nas je planirano rent-a-car oba dana).