Allegra Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Kalifornija - hoteli ?Jeftini a pristojni, nesto nivoa Ibisa u Evropi.preporucite, molim vas.
Parsons Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 best western, nesto bolji od ibisa, ne znam kakve su cene, ali to nam je preporuka iz firme za usa/kanada putovanjahttp://bestwesterncalifornia.com/hotels/
jms_uk Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 vidi i choicehotels.com, meni bi oni bili na tom nivou.
porucnik vasic Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Упутио ме Арбајтман како да турим нек слике. Сад ћу.
Ravanelli Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 (edited) potoče, imaš za 475€ one karte što je davao oktopod travel na popusti.rs ja sam sada zvao izađe oko 56,000 RSD air serbia do londona, virgin atlantic do jfk. presedanja u londonu su između 2-4 sata, tako da putovanje ne traje po 30 sati --- ja rezervisao, plaćam i uzimam kartu za koji dan Edited February 13, 2014 by Ravanelli
Dr Arslanagić Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Упутио ме Арбајтман како да турим нек слике. Сад ћу.
assück Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 (edited) http://www.jeffbrouws.com/series/main.html Edited February 13, 2014 by assück
porucnik vasic Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Kalifornija - hoteli ?Jeftini a pristojni, nesto nivoa Ibisa u Evropi.preporucite, molim vas. Одлични су. Ми их користимо редовно кад путујемо о свом трошку. Проблем је што су малко подаље. Упутио ме Арбајтман како да турим нек слике. Сад ћу. Ајде опет па да качим ову зиму.
Ravanelli Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 kojote, kako idu pripreme? ja slećem 30. aprila tamo. 3-6 maj sam majami. vraćam se 24. maja. kapiram obići još vašington, filadelfiju i možda boston i taj jkra kod 3orgeta dakle east coast za prvi put tamo, od nadam se mnogih
Chika Spale Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Za par vikenda cu se naci u Las Vegasu dva puna dana, pa me interesuje da li neko ima tips and tricks za Las Vegas i okolinu? Plan mi je bio da taj smestaj iskoristim samo za nocenje, a da jedan dan idem u Grand Canyon (pominju se west i south rim, sta je bolje/prakticnije za obici?), usput i Hoover dam, a drugi dan eventualno da se iskoristi za Death Valley (cetvoro nas je planirano rent-a-car oba dana).
Recommended Posts