Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Americana

Featured Replies

Ja gledao samo Alamo na LAX-u, posle dobrog iskustva u Čikagu. Mustang kabrio za pun kalifornijski ugođaj!

To je bilo pre Covida, doduše, ko zna kakvo je rentacar tržište sada ...

• 2 months later...
  • Replies 384
  • Views 48.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Isla sam prosle nedelje u pustinju sa RV da vozimo bagije i razors.  Ne pamtim kada sam se tako dobro provela cetiri dana. Za nas, adrenalin junkies, ovo je savrsenstvo.   Sve sam vozila i q

• Naravno da se nisam mazala i lice mi izgorelo do mere da skidas kozu sa obraza jer je toliko suv vazduh    Jutarnje kafe oko 6:30ujutru su milina. Psi okolo, vecina u kampu spava, nas dvoje

• glavna stvar za NOLA je da znas gde da ides, i za jelo i za muziku.  Bourbon st je uglavnom za izbegavanje, imas jedan evropski jazz joint https://fritzelsjazz.com/  i tu je dobar jazz. bolj

Posted Images

Imam sredinom januara pet dana lufta izmedju Pitsburga i NYC,  i nemam pojma gde da idem. Jel bio neko u Zapadnoj Virdziniji? To zvuci kao potencijalno ludo iskustvo

• 4 weeks later...
On 2. 1. 2024. at 20:41, Tsai said:

Imam sredinom januara pet dana lufta izmedju Pitsburga i NYC,  i nemam pojma gde da idem. Jel bio neko u Zapadnoj Virdziniji? To zvuci kao potencijalno ludo iskustvo

Jesi vec bio?

Ako te zanima Appalchia onda OK, ali ako ne onda umjesto WV, bolje D.C. Ili cak i Cleveland (R'nR Hall of Fame) ako si u Pittsburghu. U Pittsburghu ne promashi Andy Warhol Museum.

kasno jbg, al hvala

bio u warhol museum, ali mnogo veci utisak na mene je ostavio mattress factory   https://mattress.org/

• 10 months later...

Jel ima neko iskustva sa rutom Boston - Michigan, više-manje?

Treba u junu sledeće godine u Boston da idem, a posle toga u East Lansing, pa se pitam dal je to road-trip worthy ili bolje da letim.

• 7 months later...

Bump

Za rentacar, srpka vozačka OK ili moram da vadim međunarodnu?

@radisa zavisi od stejta u kojem voziš, ali u principu važi srpska određeni period. Mada će da te rental agencija odere za osiguranje sa stranom dozvolom. U Teksasu je 6 meseci, ili čak 1 godina, nisam siguran.

Smešna situacija, ja sam polagao vožnju odmah nakon kovida i kako u lokalu nije bilo termina bliže od par meseci, odvezao se u neku selendru u DMV. Brkata baba kod koje sam polagao me pita ko me dovezao, rekoh niko, ja sam vozio. Prvo je krenula da se dere na mene, ali kad sam joj pokazao srpsku vozačku smirila se.

Just now, bios said:

@radisa zavisi od stejta u kojem voziš, ali u principu važi srpska određeni period. Mada će da te rental agencija odere za osiguranje sa stranom dozvolom. U Teksasu je 6 meseci, ili čak 1 godina, nisam siguran.

Smešna situacija, ja sam polagao vožnju odmah nakon kovida i kako u lokalu nije bilo termina bliže od par meseci, odvezao se u neku selendru u DMV. Brkata baba kod koje sam polagao me pita ko me dovezao, rekoh niko, ja sam vozio. Prvo je krenula da se dere na mene, ali kad sam joj pokazao srpsku vozačku smirila se.

Ma idem na 6 dana, nije da cu biti u USA 2 meseca......

Vidim da pisu cene sa osiguranjem na agencijama... pretpostavljam da je to to...

Thanx...

ja sam u kaliforniji koristio turo app, kao airbnb za kola, vazi srpska vozacka bez problema, aplodujes fotku vozacke u app

https://turo.com/

Bio 2016. Chicago i 2018. LA, po desetak dana. Alamo rental. Nikakavih problema.