Dr Arslanagić Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 (edited) Ja izgleda glavim Sijetl na duze. Interesuje me samo jedna stvar: koliko sam mnogo najebao, kao pusac?Sigurno će ti se svideti Edited January 7, 2014 by Arbeitmann
Ravanelli Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 (edited) pala viza na 10 godina. koliko mogu najduže dana vezano da se zadržim?kojote, idem poljskim lot.om 30. april -24.maj, 73k rsdkoliko mi treba keša za 20 dana? malo putujem po east coast, malo izlazim, malo muzeji, malo turizam?imam smeštaj u queensu Edited January 28, 2014 by Ravanelli
I*m with the pilots Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Sto se tice muzeja u NYC, mnogi se mogu odredjenim danima posetiti za dz ili uz donaciju gde das 1dolar, u popodnevnim/vecernjim terminima:) U WDC su svi dz, ukljucujici i zoo-vrt. (I za Bruklinski zoo-vrt imas varijantu sa donacijom, samo da te ne cudi ako se tamo na blagajni svi prave ludi, prosto namerno nece da kazu da dan "by donation" tako da ko ne proba, lako zavrsi sa punom cenom karte)Pogledaj koji te tacno zanimaju i iskopaj na sajtu i tako napravi plan. Nema potrebe da dajes 20dolara npr na Gugenhajm kad imas 2h uzitka na raspologanju za 1dolar.
scab Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 (edited) khm... ili istampaj za 100 din i plastificiraj laznu press propusnicu koja ti svuda otvara vrata. niko te ni pogledati nece, a i redove govnarski samo zaobidjes. Edited January 28, 2014 by scab
MayDay Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 To rade neki nasi po Parizu sto ih znam. Ja ne mogu. Crkla bih da me neko uhvati u prevari.
scab Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 To rade neki nasi po Parizu sto ih znam. Ja ne mogu. Crkla bih da me neko uhvati u prevari.ne brigaj, niko te nece uhvatiti jer ni ne znaju kako tacno izgleda. ja inace imam svoj pravi press ali sam istampao lazni jer izgleda kvalitetnije i vise kao pravi. zaista.
MayDay Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Inace, mene bas usralo da sam u Filiju bila prve nedelje u mesecu pa sam mogla u Philadelphia Museum of Art i Barnes Foundation (smorcina sa impresionistima) za dz. :-)
Ravanelli Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 da, zaboravio sam reći. ja sam dopisnik reutersa iz lebanona, prilikom posete muzejima.
Dr Arslanagić Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Srećan put, Ravanelli. Uživaj i fotografiši.
Recommended Posts