Jump to content
IGNORED

Silikonska nelagodnost

svashtabezneshto

Recommended Posts

Posted
18 strana? ne kapiram sto ste se uzbudili toliko. kao ove dve su nesto novo? jel vi uopste izlazite iz kuce napolje?
Ja sam retko kad u kuci, i nisam video nista slicno ovim 2-ema. Video sam juce jednog sa izbrijanom trakom po sredini kose, i bas sam se obradovao - punk's not dead!
  • Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ToniAdams

50

• Aineko

46

• Indy

39

• Dagmar

38

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
+1Nego, jesu li svi plastični hirurzi muškarci?
zato sto je Fascinus vazda dobro delovao protiv Invidije ? ^_^
Posted
na stranu sto ne mogu da zamislim da je u bilo kojoj varijanti pumpanje par kubika plastike u zivo meso ok i nestetno, zdravlje ne vidim kao iskljucivo fiziolosku kategoriju.
nisam rekla da je nestetno, ali ljudi rade mnoge stvari koje nisu nestetne i hvalabogu da zivimo u svetu gde je to dozvoljeno.a ovo drugo sto kazes, pa to ti je mac sa dve ostrice - tacno, radi se i o psihi i kvalitetu zivota, ali, pazsad, taj kvalitet zivota obuhvata i to da ja izgledam kako hocu. i da me neko ne shvati pogresno, ni iz daleka ne propagiram izvedbu ovakvih operacija bez konsultovanja sa psihologom. ali ovde se ne prica o tome. ovde se tvrdi da su ove trebale da budu odvucene na psihijatrijski kauc, sa ciljem da im se postavi dijagnoza (jer ko bi pri zdravoj pameti radio nesto sto meni deluje toliko ruzno) i zabrani im se operacija na koju imaju puno pravo.
Posted

opet kazem, bez trunke sarkazma ili zle namere, da ne vidim stvarno sta je problem sa psihijatrijskim kaucem, i zasto se tako forsira ideja da neko treba da ih odvuce. kao da pricamo o lobotomiji ili elektrosokovima.

Posted (edited)

Estel hoce da bude zvezda Star Warsa, a vi joj tu kvarite.image.jpg

Edited by Indy
Posted
opet kazem, bez trunke sarkazma ili zle namere, da ne vidim stvarno sta je problem sa psihijatrijskim kaucem, i zasto se tako forsira ideja da neko treba da ih odvuce. kao da pricamo o lobotomiji ili elektrosokovima.
Problem nije u psihijatrijskom kaucu, nego u tome sto bi ti voleo da one na njemu ostanu dok im se estetski kriterijumi ne usaglase sa tvojim. Nisi naime napisao da bi bilo pozeljno da konsultuju psihijatra pre operacije, sa cime bih se mogao sloziti, nego si ih proglasio za poremecene zato sto ih ne razumes.
Posted (edited)

Star Wars? <_<

pa problem je ta polazna pretpostavka - "zele nesto sto odskace od okoline, znaci imaju problem u glavi dovoljan da se preskoci uobicajeni psiholog i da se salju pravo kod psihijatra". to olako proglasavanje nekoga potencijalno neuracunljivim zato sto izgleda drugacije je meni vrlo jezivo. i da se sad ne vrtimo u krug - da, ima slucajeva kad ta zelja za drugacijim izgledom signalizira ozbiljan poremecaj, ali to se ne moze svesti samo na izgled, bez uzimanja drugih stvari u obzir (nezavisno funkcionisanje, kvalitet zivota itd.)edit: e bas to sto rece radagast. po onome sto si napisao, ti ne bi da psihijatar utvrdi da li one ovo zele pri zdravoj pameti vec da ih od ovoga sto zele odgovori (jer tebi nije jasno kako neko pri zdravoj pameti to moze da zeli). Edited by estel
Posted
Estel hoce da bude zvezda Star Warsa, a vi joj tu kvarite.cantina_denizens_6.jpg
Vidim crtez majmuna sa bananom na kome pise "hotlinking is for monkeys".
Posted (edited)
Star Wars? <_<
Meni to sve isto, Star Wars, Star Trek, Red Star...EDIT. Mr. Radagast, izvinjavam se na majmunu - ispravljeto Edited by Indy
Posted
Meni to sve isto, Star Wars, Star Trek, Red Star...
ja mislim da bi ti trebalo da porazgovaras sa nekim psihijatrom <_<
Posted
Vidim crtez majmuna sa bananom na kome pise "hotlinking is for monkeys".
Bez brige, ponekad je banana samo banana.
Posted
Problem nije u psihijatrijskom kaucu, nego u tome sto bi ti voleo da one na njemu ostanu dok im se estetski kriterijumi ne usaglase sa tvojim. Nisi naime napisao da bi bilo pozeljno da konsultuju psihijatra pre operacije, sa cime bih se mogao sloziti, nego si ih proglasio za poremecene zato sto ih ne razumes.
:thumbsup:estel, jesi li sigurna da razumes ulogu psihologa i psihijatra? da se preskoci psiholog i salje direktno kod psihijatra? wtf?i da li si ikada imala neku vecu operaciju, i da li si svesna rizika koje one nose?i da li si uopste videla fotografije sa pocetka teme? opet kazem, ako je po tebi to sto su devojcice uradile uporedivo sa menjanjem frizure, stvarno verujem da se nikada necemo sloziti :)sto vas nikako ne treba omesti u ovim amaterskim pokusajima analize, meni je zabavno najmanje koliko i vama.
Posted

Toni, ali to ti je white trash. Kao tipovi sto tetoviraju kukasti krst na obrazu. Zato sto je to kul u njihovom miljeu (sto nam govori koliko je to uzasan milje, i da smo srecni sto sa istim nemamo nista). Ne znam da li tu pomaze psiho...bilo sta.

Posted

pa sve je to deo ogavnog komercijalnog trenda koji neko svesno forsira.jok, sanjale su i jedna i druga kljunare. onda su jedna drugoj ispricale sta su sanjale i shvatile da im je to sudjeno da tako izgledaju.