Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted

Ja mislio UG uzela svih 100% u Vijestima... Zapravo, koliko su uzeli???

Posted

Dakle, UG u CG ima u vlasništvu 2 od 3 komercijalne televizije sa nac. frekvencijom - Nova M i Vijesti. Ostaje još Prva CG.

Posted (edited)

Biće uskoro 4, bivši A1 koji je sad promenio ime u Adria TV i blizak je Telekomu Srbija, tražio je konkurs za novu dozvolu i udovoljeno mu je u julu iako su se postojeći nacionalni emiteri bunili:

25.7.2022.

Na zahtjev ADRIA TV: Savjet Agencije za elektronske medije raspisao konkurs za nacionalnu frekvenciju

https://adria.tv/drustvo/na-zahtjev-adria-tv-savjet-agencije-za-elektronske-medije-raspisao-konkurs-za-nacionalnu-frekvenciju

Vijesti, Nova M i Prva traže odlaganje dodjele nacionalne frekvencije zbog straha od ADRIA TV

https://adria.tv/drustvo/vijesti-nova-m-i-prva-traze-odlaganje-dodjele-nacionalne-frekvencije-zbog-straha-od-adria-tv

Edited by vememah
Posted

Po prosečnom dnevnom broju korisnika, Nova je 5. sajt u Srbiji, iza Blica, Kurira, Monda i Telegrafa. N1 je 12, a Danas 13.

vMMZ4be.png

Po broju otvorenih stranica, Nova je 6. sajt u Srbiji, iza Kurira, Blica, Monda, Polovnih automobila i Telegrafa. N1 je 16, a Danas 17.

UYzCuSk.png

https://rating.gemius.com/rs/tree/32

• +1 1
Posted
Nekad sam pratio Qrir kad je neki Karađorđe kikio pastorku, dok je supruga&mama bila u Farmi& Zadruzi ili gdje već.
Iduće sezone bolesni Mitrović ih je sve utrpao u rialiti uključujući i biološkog tatu. Čudi me da im nije dao neki bonus za neki live incest.
Nedugo potom ostavio sam duvan, posledično i gandžu i ovakvi uratci mi više nisu bili zanimljivi.
Mada, tada je pisao neki pismeni lik koji se umio zajebavat sa tim idiotima.
U to vrijeme za news je bio B92, medjutim…
Ima smisla, pogledam Danas i to je to.
U CG nekad bile Vijesti dobre, danas mogu kriminalci i vlasnici kladionica da poklanjaju gadžete premijerima i ministrima, sa sve dokazima za to, Vijesti se bave likom i djelim medija koji to objavljuju umjesto činjenicama i odakle je procurela info.
Jbg… URA i Dritan su politički proizvodi vlasnika Vijesti. Sad kad su uzjahali, žele da to traje. Zato se mora informativno dopunjavati jer kod njih druga strana nema prostora odavno, Izuzev kad ih treba razglaviti.
Otprilike Dritan dođe neki Vučić za sirotinju, a Vijesti dođu Qrir sa Alija.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja mislio da tebe stvarno interesuje ono što si pitao....
Eeeee....

... Shiit has hit the fan

• Haha 1
Posted

Adria TV:

konkurs za dodjelu prava na nacionalnu frekvenciju našoj televiziji.

Ovo je hit. Raspisali konkurs da njima daju frekvenciju. Koja je poenta konkursa...
  • Haha 1
Posted
1 hour ago, milfisland said:

Nekad sam pratio Qrir kad je neki Karađorđe kikio pastorku, dok je supruga&mama bila u Farmi& Zadruzi ili gdje već.
Iduće sezone bolesni Mitrović ih je sve utrpao u rialiti uključujući i biološkog tatu. Čudi me da im nije dao neki bonus za neki live incest

Zaboravio si da je biološki tata za to vreme bio zatvoru zbog sukoba sa tim švalerom.Obojica su bili i ostali kriminalci 

Ovaj rekao oplodiću ti ženu i ćerku dok si tamo i ispoštovao 

Pratio sam tu priča i pre televizije jer  brat jednog od njih  ima studio i svira sa bendovima u Bg  

Posted

Inače ima li Telekom i dalje veze sa Mondom?
Vidim da Mondo BiH i Mondo CG aplikacije na play store su u vlasništvu m:tel-a? Čak se i zovu m:tel Mondo.

Posted (edited)

Ima, mada nije zvanično vlasnik Telekom nego Žeželj.

Nije zvanično ni deo Adria medije, već je posebna kompanija.

edit: ispada da je cela Adria media u vlasništvu Monda, sad sam guglao. Bila je neka priča pre par godina, ali sam zaboravio.
Neka njihova igranka u svakom slučaju, naravno da nije transparentno, mada ne kapiram kako je to moguće ako je prethodno bilo u vlasništvu državne firme.

Edited by mraki
Posted
12 hours ago, Frank Pembleton said:

Ja mislio da tebe stvarno interesuje ono što si pitao....
Eeeee....

... Shiit has hit the fan

Uzmi da sam se tada baš solidno bavio "albankom" :D

Posted
18 hours ago, Milošica said:

Pederuša

To je muška tašna, Miloše :fantom:

Nemam instaliran niti jedan jedini app. U danima kad redovno čitam PPP, često za vest čujem ovde, pa je malo istražim i guglam dalje.

Ako pitanje obrnem na “koji portal otvorite na blanko da provrtite vesti dana” - to je (mada neredovno) za mene isključivo N1.

Portal Nova S ne podnosim, smeće tabloidno.

Ne znam zašto portal Danas-a kuliram, prosto nemam naviku, šta li.

Posted

Uzmi da sam se tada baš solidno bavio "albankom" [emoji3]

Aaa nećeš se talo lako izvući.
Nego si isfolirao interesovanje da bi mogao da "poentiraš" ovim kasnijim postom.
Od mene je naivno bilo što sam mislio da nar malo obraza imaš.

....shiit has hit the fan.
  • +1 1
Posted
3 hours ago, Frank Pembleton said:

Aaa nećeš se talo lako izvući.
Nego si isfolirao interesovanje da bi mogao da "poentiraš" ovim kasnijim postom.
Od mene je naivno bilo što sam mislio da nar malo obraza imaš.

....shiit has hit the fan.

Teorija zavjere... Aoooo... Sve ovo zbog Karađorđa? Zapamtio sam mu ime. Jbg... Guilty pleasure...  Ili što su Vijesti postale Dritanov megafon? So what? Bile su nekada i Milov dok je on sipao gazdama. Business as ussual. Čak imaš i snimke gazdi ja jućubu kako tancuju na Milovim partijima nakon izbornih pobjeda. 

Tancovaće ti likovi i kod Kim Džong Una ako se isti učipi na njihve akaunte.