kud u maglu Simoviću Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 pomešao sam šarovića i prostrana obojica srs zemun, šarović je bio pre prostrana
msv Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 56 minutes ago, James Marshall said: Objašnjenje će vjerovatno biti u formi kontrapitanja "Znaš ti ko nju jebe?" Slikala se za glorije i storije sa bebom, ali zanimljivo da ne otkriva ime oca
kud u maglu Simoviću Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 Just now, msv said: Slikala se za glorije i storije sa bebom, ali zanimljivo da ne otkriva ime oca neznani junak 2
radisa Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 Just now, msv said: Slikala se za glorije i storije sa bebom, ali zanimljivo da ne otkriva ime oca Hm, sveti duh? Spoiler
gospa buba Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 (edited) mozda je neki anonimni fizikohemichar, kustos narodnog muzeja u pozarevcu, nekorisnik teretane, nemalac roleksa, nezeljan medijske paznje edip. pa shtaaaaa, uvek moze da bude, shto ne bi bio Edited July 6, 2021 by gospa buba 1
msv Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 1 minute ago, radisa said: Hm, sveti duh? Hide contents Ima vic kako je Jovan Zlatousti dobio nadimak
radisa Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 3 minutes ago, gospa buba said: mozda je neki anonimni fizikohemichar, kustos narodnog muzeja u pozarevcu, nekorisnik teretane, nemalac roleksa, nezeljan medijske paznje Bajke su u podrumu, gospođo...
gospa buba Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 (edited) shto u podrumu ona, kao tako uspeshna zena na kolko ocesh nachina, i cenjena, a vidimo i transferabilna vishe nego, zar ne moze da usreci kustosa narodnog muzeja u pozarevcu, tog prashnjavog zanesenjaka, siromashka vanredne lepote? Edited July 6, 2021 by gospa buba
radisa Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 Just now, gospa buba said: shto u podrumu Pa to kao u nekom starom vicu "bajke su na drugom spratu" ili tako nešto... Samo što sad živimo u takvom dobu da sve što valja, a knjige pogotovo, bacamo (u smislu kao društvo) u podrume i slična mesta, da se ne vide puno, pa mi došla inspiracija...
James Marshall Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 Pa vi ne čitate pažljivo ni ono što insajderi na ovom forumu iznose, samo pravi pregaoci prate... 1
mraki Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 (edited) ak je sholak, ne bi prelazila kod neprijatelja, zar ne? mislim, ako sam ja dobro čitao do sad… Edited July 6, 2021 by mraki 1
msv Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 6 minutes ago, mraki said: ak je sholak, ne bi prelazila kod neprijatelja, zar ne? mislim, ako sam ja dobro čitao do sad… Šolak je oženjen. Možda je samo nastavila dalje...
Hamlet Strašni Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 33 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pomešao sam šarovića i prostrana obojica srs zemun, šarović je bio pre prostrana Šarović je 74 godište i sa Starog grada je valjda. 1
mraki Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 10 minutes ago, msv said: Šolak je oženjen. Ih, jaka stvar… 2
mraki Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 Meni ona inače nije bila tako loša i odbojna kao većini ovde, prihvatio sam to kao neki njen stil. Žao mi je što se N1 rasipa, ali daleko mi je žalije zbog odlaska Kovačev i Zorićke, Šarića, pa čak i Jugoslava.
Recommended Posts