Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted
10 hours ago, mraki said:

ovo postaje urnebesno :lolol:

Ma ovo će ljudi sigurno da gledaju.:fantom:

Jbt, imam najbolju kablovsku u univerzumu.

Posted
42 minutes ago, mraki said:

E3DvRrhWUAAjFsX?format=jpg&name=medium

Ja pušim tri pakle dnevno ali želim da to radim u čistom vazduhu na obali čiste reke.

• +1 1
Posted

Грапхиц десигн ис му пассион.

spacer.png

Ko im smislja ove naslove i naslovne strane? :vesala2:

• Haha 1
  • 2 weeks later...
Posted

Čuvena novinarka Gordana Suša preminula je danas posle duge i teške bolesti u 75 godini života, potvrđeno je za Nova.rs.

Posle diplomiranja na Fakultetu političkih nauka, novinarstvom se bavi od 1970. prošlog veka. Radila u Radio Beogradu, Televiziji Beograd, Yutel-u, VIN produkciji, poslove od reporterskih do glodurskih. Pisala za Našu Borbu, Oslobođenje, Nezavisne, Blic… Bila predsednica NUNS-a i članica Saveta REM.

• Tužno 9
Posted

RIP.

Slava joj.

Jedna od retkih novinara koju sam cenio i poštovao

Posted

a brena i saša popović napuštaju grand, ono zabava za zaposlene i sve što ide uz to

znam dosta ljudi koji su sa njima sarađivali i niko nije rekao ni jednu negativnu stvar za njih(pre svega za popovića) kao poslodavca

• +1 1
Posted
a brena i saša popović napuštaju grand, ono zabava za zaposlene i sve što ide uz to

znam dosta ljudi koji su sa njima sarađivali i niko nije rekao ni jednu negativnu stvar za njih(pre svega za popovića) kao poslodavca
Potvrđujem ja ne#to malo i druga polovina malo više...
Radi se, no to što pogodiš to se dobija sigurno i na vreme...

... Shiit has hit the fan

• +1 1
Posted

U prevodu odzvonilo je Grandu i kao produkciji i kao brendu. Nije mi jasno koja je bitna razlika izmedju Granda i IDJ-a. Na slicnu muzicku formu se oslanjaju na kraju krajeva.