Zabalujev Posted June 2, 2021 Posted June 2, 2021 10 hours ago, mraki said: ovo postaje urnebesno Ma ovo će ljudi sigurno da gledaju. Jbt, imam najbolju kablovsku u univerzumu.
Bujodrag Posted June 4, 2021 Posted June 4, 2021 42 minutes ago, mraki said: Ja pušim tri pakle dnevno ali želim da to radim u čistom vazduhu na obali čiste reke. 1
DrIlic Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Грапхиц десигн ис му пассион. Ko im smislja ove naslove i naslovne strane? 1
Milosh76 Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 Čuvena novinarka Gordana Suša preminula je danas posle duge i teške bolesti u 75 godini života, potvrđeno je za Nova.rs. Posle diplomiranja na Fakultetu političkih nauka, novinarstvom se bavi od 1970. prošlog veka. Radila u Radio Beogradu, Televiziji Beograd, Yutel-u, VIN produkciji, poslove od reporterskih do glodurskih. Pisala za Našu Borbu, Oslobođenje, Nezavisne, Blic… Bila predsednica NUNS-a i članica Saveta REM. 9
Filozof manijak Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 RIP. Slava joj. Jedna od retkih novinara koju sam cenio i poštovao
aram Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Umrla je Ildi Ivanji. Sjajna novinarka i predivna žena. Koga zanima, ovde ima više o njoj http://ildiivanji.wikidot.com/ 1 1
kud u maglu Simoviću Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 a brena i saša popović napuštaju grand, ono zabava za zaposlene i sve što ide uz to znam dosta ljudi koji su sa njima sarađivali i niko nije rekao ni jednu negativnu stvar za njih(pre svega za popovića) kao poslodavca 1
Frank Pembleton Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 a brena i saša popović napuštaju grand, ono zabava za zaposlene i sve što ide uz to znam dosta ljudi koji su sa njima sarađivali i niko nije rekao ni jednu negativnu stvar za njih(pre svega za popovića) kao poslodavcaPotvrđujem ja ne#to malo i druga polovina malo više...Radi se, no to što pogodiš to se dobija sigurno i na vreme... ... Shiit has hit the fan 1
DrIlic Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 U prevodu odzvonilo je Grandu i kao produkciji i kao brendu. Nije mi jasno koja je bitna razlika izmedju Granda i IDJ-a. Na slicnu muzicku formu se oslanjaju na kraju krajeva.
Recommended Posts