October 1, 20204 yr nama bre sve zapada teška patologija. onom prošlom ex otišla u manastir posle njega, o miloševiću verujem ima i neko naučno potvrđeno pisanije miletm je još i dobar
October 1, 20204 yr to je neka jako teška patologija, meni nije do šale s tim [emoji185]kad malo bolje razmislim u pravu si.sent from bubamoto
October 2, 20204 yr pirta radulović glodur arene umesto zoze panjkovićaAjoooj...A gde će zoza?Grobari kidaju! .... Shiit has hit the fan!
October 2, 20204 yr de znam de će rekli mi da nije izdržao pritisaktm e možda kod žjokse Edited October 2, 20204 yr by kud u maglu Simoviću
October 2, 20204 yr Cenim da će drugari koji su se sad okupili u UG ergeli da ga udome... .... Shiit has hit the fan!
October 3, 20204 yr 21 hours ago, Jumanji said: Koja je sada ova RedTV Drogos ukinuo jedini kablovski kanal koji je koliko toliko radio (po pitanju gledanosti) i uveo City kids (digitalnu reinkarnaciju) i to 24/7 Bice zanimljivo koliko ce vremena, kada se olupa (a hoce), biti potrebno da ukine ovo djubre... Quote Edited October 3, 20204 yr by jorma shparga
October 3, 20204 yr 21 hours ago, svashtabezneshto said: e, magda janjić je napustila nova.rs, ima li nekih tračeva zašto? Meni deluje previse urbano™ za Novu. Ali ne mora da je to.