April Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Mogao bi Direktno da ima svoj topik...(mada bih više voleo da saznam zašto ovakav portal stiže tek posle osam godina režimskog toplog zeke)Sent from fav toy
vememah Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 (edited) On 5.2.2020. at 10:53, Filozof manijak said: Hvala, ali mi i dalje nije dalo odgovor na pitanje, ko stoji iza njih? Po svoj prilici Đilas, što je naravno teško dokazivo. On ih ubedljivo najviše retvituje, a ne zaostaju puno ni njegove istaknute stranačke kolege iz Stranke slobode i pravde: Borko, Bastać i Marinika. https://twitter.com/search?q=direktno.rs&src=typed_query Edited February 6, 2020 by vememah
Frank Pembleton Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Ako je ovaj Đorđe Stefanofić onaj kojeg znam on je bio i u Press-u... Shiit has hit the fan...
pbg12345 Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 ja evo sad prvi put cujem za njih pa ovo je uz "novine" koje reklamiraju ono sto su neki forumasi ovde prizeljkivali, opozicioni odgovor na sve informere odlicno! samo da zazivi, pa da srbin sa uzivanjem prati sve to rvanje u blatu govnima
vememah Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 1 hour ago, Frank Pembleton said: Ako je ovaj Đorđe Stefanofić onaj kojeg znam on je bio i u Press-u Prilično je izvesno da je taj, bio je umešan i u druga Đilasova muljanja. https://www.cins.rs/podnosila-dokumenta-za-press-a-danas-sefica-djilasovog-kabineta/ 39 minutes ago, pbg12345 said: pa ovo je uz "novine" koje reklamiraju ono sto su neki forumasi ovde prizeljkivali, opozicioni odgovor na sve informere Pritom su oba broja Novina objavljena kao PDF upravo na sajtu direktno.rs.
msv Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Sajt ipak ima impressum, za razliku od papirnog izdanja. https://direktno.rs/impresum.html
April Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 1 hour ago, pbg12345 said: samo da zazivi, pa da srbin sa uzivanjem prati sve to rvanje u blatu govnima Šta je alternativa? Imam osećaj da nisi pratio ni Dnevni telegraf, ni Demokratiju. To je izgledalo dosta lošije od ovoga, ali je bilo neophodno. Nema se šta dovoditi u pitanje svrsishodnost ovakvog formata. Ključno pitanje je zašto on nije pokrenut 2012., u vreme kad se sasvim javno gradila Vučićeva fabrika laži, kad su direktori marketinga većih firmi pozivani na žurke Informera, Kurira etc. i bilo jasno da ministar informisanja ponovo jaše.
April Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 sta su nam dobro doneli tabloidi u politickoj borbi i sta ocekujemo da nam donesu ubuduce?Pa da li zato treba mi da ih se odreknemo?Medijski zakoni i pravosuđe ne štite žrtve tabloida, već dželate. Zato izbora nema: skidaj majicu i pravac u blato na rvanje. Da i njima malo bude neprijatno.Sent from fav toy
pbg12345 Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 3 hours ago, April said: Šta je alternativa? Imam osećaj da nisi pratio ni Dnevni telegraf, ni Demokratiju. To je izgledalo dosta lošije od ovoga, ali je bilo neophodno. Nema se šta dovoditi u pitanje svrsishodnost ovakvog formata. Ključno pitanje je zašto on nije pokrenut 2012., u vreme kad se sasvim javno gradila Vučićeva fabrika laži, kad su direktori marketinga većih firmi pozivani na žurke Informera, Kurira etc. i bilo jasno da ministar informisanja ponovo jaše. i onda kad na ta nacin nekad djilas, jeremic i bosko obore vucica stace sa tim ili ce nastaviti sa tom praksom prema drugim politickim protivnicima? prilicno sam siguran ovo drugo uostalom, vec se vidi, trenutno na primeru bojkota koliko je i opozicija postala iskljuciva i kako se lako lepe etikete i vredja svako ko ne misli kao oni poenta je da tonemo, standardi se snizavaju na svakom koraku, nezamislive stvari postaju uobicajene nista dobro to nece doneti
April Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 i onda kad na ta nacin nekad djilas, jeremic i bosko obore vucica stace sa tim ili ce nastaviti sa tom praksom prema drugim politickim protivnicima? prilicno sam siguran ovo drugo uostalom, vec se vidi, trenutno na primeru bojkota koliko je i opozicija postala iskljuciva i kako se lako lepe etikete i vredja svako ko ne misli kao oniPrvo, tabloidi neće prestati da postoje promenom režima, kao ni TV, društvene mreže i slično. Važno je kakvi će biti.Drugo, prebrz si: olako izjednačavaš Direktno.rs sa Vučićevim đubretom; prvo malo prelistaj portal, neuporediv je sa alo-kurir-informer artiljerijom. Ima brdo priča koje su tabu na drugim stranama, a razlikuje se i po narativu. Vruće su teme koje kandiduje, a ne naslovi i uvrede.Konačno, vreme je da i mi prizemljimo politiku na jedan ovakav portal. Poštujem ja i Danas i NIN, ali se pokazalo da oni nisu dovoljni, u rosteru nedostaje fizikalaca.Sent from fav toy
Fakundo Sava Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 U krnjači se ori "SAD si uzo oskara Joakime, Joakime"
James Marshall Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Udruženje kreativnih industrija pri Vladi Srbije predložilo Jakšu Šćekića za člana REM-a
Recommended Posts