Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted

[emoji3]

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Posted
47 minutes ago, pacey defender said:

Reci ti meni zmaju....

spacer.png

Slika je toliko dobra :D

da me ne mrzi da tražim topik, stavila bih ovu majicu na ovo moram posedovati... sutomoreeee

Posted
1 hour ago, slepa živana said:

da me ne mrzi da tražim topik, stavila bih ovu majicu na ovo moram posedovati... sutomoreeee

ja bih ovu sliku printao na majicu, pa da u njoj bude majica sutomoreeeee

Posted

Dijetica, ipak je leto a znamo da su žene tada najrevnosnije prema svom izgledju tj kilaži :(

Posted
13 minutes ago, gospa buba said:

ona nishta nije jela :cry:

Ne voli staru hercegovinu

Posted

:lolol:

kad prolazim pored te stare hercegovine, imam osećaj da me iz bašte prate oči tačno ovakvih degena

Posted
2 minutes ago, April said:

https://www.danas.rs/drustvo/vks-insajder-tim-i-vucicevic-povredili-cast-i-ugled-novinarke-natase-mijuskovic-tekstom-u-informeru-2/

Vrhovni kasacioni sud konačno presudio Vučićeviću. Kazna - 50 000 dinara posle 3 godine suđenja?! 

isplate 50.000 dinara – sa zakonskom kamatom od dana donošenja prvostepene presude, i sudske troškove, kao i da presuda bude objavljena najkasnije u drugom broju novina od dana pravosnažnosti presude.

Posted
4 minutes ago, Frank Pembleton said:

isplate 50.000 dinara – sa zakonskom kamatom od dana donošenja prvostepene presude, i sudske troškove, kao i da presuda bude objavljena najkasnije u drugom broju novina od dana pravosnažnosti presude.

DJV bi lagano platio i 50k Eur, ali bi ga euri fino zaboleli. Ovo ga samo ohrabruje.

Posted
2 hours ago, Frank Pembleton said:

visina stete je prenisko dusudjena, ali zatezna kamata je pravilno odredjena.

u pitanju je nematerijalna steta ciju visinu sud utvrdjuje prema okolnostima slucaja, a sve do donosenja presude stetnik-tuzeni ne zna kolika je ta steta, pa ne moze ni pasti u docnju sa isplatom. 

Posted

Portal Istinomer je saopštio je da zbog hakerskog napada neće moći da okonča svoju anketu "Laž decenije".

Anketa je na tom sajtu trebalo da bude realizovana povodom desete godišnjice postojanja tog portala.

"Dan uoči zatvaranja glasanja, tj. juče, pretrpeli smo hakerski napad usled kojeg se nekih 10.000 glasova, koliko je sakupljeno za nedelju dana, tokom nekoliko časova pretvorilo u 350.000 'glasova'", piše u saopštenju.

Istinomer je istakao da je to "uticalo na stanje na tabeli" ankete o "Laži decenije" tako što su se predstavnici sadašnje vlasti "odjednom našli daleko iza leđa" predstavnika bivše vlasti, odnosno današnje opozicije.

• 2 weeks later...
Posted

Napadnuta novinarka (uslovno receno) Kurura

Ona je istakla i da su joj zapretili i fizičkim napadom na decu.

“Rekli su: ‘Zaklaćemo ti decu’. Još uvek sam pod stresom, ne mogu da verujem da se sve desilo. Do sada sam pisala i borila se protiv nasilja, a sada sam žrtva. Nadam se da će ti ljudi shvatiti da su pogrešili. Modrice prođu, i hematom na glavi, ruka, podlivi. Stres ostaje, strah isto, ali i poruka da ovako nešto ne treba da se ponovi”, rekla je Ljiljana Stanišić.

Konferenciji za novinare prisustvovao je i odgovorni urednik Kurira Rajko Nedić koji je naglasio da se nisu odmah oglasili jer im je tako savetovano zbog istrage.

Nevezano za napad, bold me otreznio sto se racionalizovanja u radnika tabloida tice. Mnogi od njih ne vide problem u onome sto rade, naprotiv, misle da su korisni drustvu.

Posted (edited)

Radule i Malagurski izgleda nameravaju da se sude sa SBB-om, kažu da im je SBB napravio 3 miliona evra štete što Slobodnu "televiziju" koja pravi cirka 5 sati programa nedeljno nije pustio u ponudu. Pritom nje nema ni kod Telekoma, ali o tome dosad ni reč nisu prozborili.

A dobili i podršku:

Mw7gzNr.jpg

c1bO5Eg.jpg

Edited by vememah