November 20, 20195 yr dete nemoj zvat ljude na ferke mi smo svi oslobodjeni fizichkog sent from bubamoto
November 20, 20195 yr ja sam uvijek imao "istice se" iz fizickog. ima li ko jaci??? cuj "klinac" "dijete" a momak ima 23 godine. nije on kriv sto 90% foruma cine penzioneri koji se sjecaju seksualne revolucije. Edited November 20, 20195 yr by BWA
November 20, 20195 yr ne nismo mi krivi shto on sporo stari. izvini molim te! mi smo imali abc iz fizichkog mislim. upozoravam zato shto ovde vlada izvesna odbojnost ka pozivima na fajt u rl. kao da se to ikad desilo. fajt. ne poziv sent from bubamoto
November 20, 20195 yr 9 minutes ago, gospa buba said: ne nismo mi krivi shto on sporo stari. izvini molim te! mi smo imali abc iz fizichkog mislim. upozoravam zato shto ovde vlada izvesna odbojnost ka pozivima na fajt u rl. kao da se to ikad desilo. fajt. ne poziv sent from bubamoto pa dobro. odsustvo starosti, ludost, ferka, fajt, sali se momak. kako je islo to abc?
November 28, 20195 yr On 20.11.2019. at 18:05, ultra plasticni said: Ona i Maric su u semi Kako se tu uklapa Zmaj od sipova??? :jova:
November 28, 20195 yr Kako se tu uklapa Zmaj od sipova??? Zar nije Maric sa Rrrrrrrradusinovic Vesnom?Sent from my SM-J710F using Tapatalk
November 28, 20195 yr 1 minute ago, gagilija said: Zar nije Maric sa Rrrrrrrradusinovic Vesnom? Sent from my SM-J710F using Tapatalk Reci ti meni zmaju.... Slika je toliko dobra